Oglas
· · Komentari: 0

"DOBIO JE STAN OD OCA U DUBAIJU": Sve nekretnice Goge Sekulić i njenog sina - pevačica otkrila da je nasledila planinu

Goga Sekulić otkrila koje sve nekretnine ima

1726644052_1703491826_Foto-Ataimagesrs-Goga-Sekulic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Goga Sekulić otvoreno je progovorila o problemima sa kojima se suočava njen sin Vasilije.

Pevačica je otkrila da njen naslednik zaostaje u razvoju. Kada je primetila prve znakove, odmah je odlučila se iz inostranstva vrati u Srbiju kako bi potražila pomoć od najboljih stručnjaka.

Sekulićeva je istakla da je u dobrim odnosima sa Urošem,ocem njenog sina, s kojim zajednički rade na tome da Vasiliju obezbede sve što mu je potrebno za njegov napredak. Takođe je dodala da je naslednik već dobio na poklon stan u Dubaiju.

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane - zaključila je Goga Sekulić, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

- Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh u emisiji ''Premijera Viked Specijal''.

Osim toga pevačica i njena rođena sestra nasledile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji ''Zvezde Granda Specijal'' pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima.

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara:

- Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda - našalila se ona.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas