Oglas
· · Komentari: 0

"DOBILA SAM ČETIRI MIGRENE , U PREDINFARKTNOM STANJU SAM": Marija Šerifović poludela u "Zvezdama Grada" - pogledajte šta se desilo

U jučerašnjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović, koja je članica žirija, iznervirala se i napravila je haos u studiju.

1728203993_1726490665_Foto-Ataimages.rs-MarijaS.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nakon nastupa takmičara Dimitrija Spasojevića (20), koji je dobio samo jedan glas od Đorđa Davida, Marija je dala svoj sud i bila je vidno uzrujana.

- Čuo sam da je bio bolji od prethodne kandidatkinje koja je recimo dobila pet glasova. Bio je stabilniji, barataš celom pričom. Naravno da te je trema smorila, prvi put si ovde. Što se mene tiče svaka čast za ovo što si uradio kao neko ko je toliko mlad i prvi put ovde. Iskreno mislim da si zaslužio još dva glasa. Možeš mnogo toga i mislim da nam takvi u takmičenju trebaju - rekao je Đorđe David, a njegovo mišljenje publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Mariju Šerifović je iznerviralo što se Đorđe poziva na glas publike u studiju.

- Šta oni znaju o muzici, ne mogu oni da komentarišu kandidate, mogu nas. Ajde, popeli ste mi se na glavu više, do ovde ste mi se popeli! Momče, nisi ti pevao toliko loše ali se čuje da si na početku, da si amater. Ovde se pljuje krv, ovo je jedan brutalan šou, možda i najbrutalniji u svetu. Ne šalim se, mnogo tražimo, matori smo i nervozni, zahtevni. Apelujem na tvoju profesorku, treba da te uči dinamici, zabolela me glava. Četiri migrene i predinfarktno stanje sam dobila, vežbaj sinko! Lep si i zgodan, imaš potencijal, malo pevaj negde, vežbaj, pa se vrati u takmičenje - objasnila je Marija, a onda je Mili izneo svoj stav.

- Presladak si imaš vremena da sve naučiš, ali ako ćemo istim aršinima da se obraćamo svima, onda oni koji su amateri treba da dobiju panik. On je totalni amater, ovde dolaze oni koji znaju da pevaju na sebi - rekao je Milić.

Ceci se nije dopalo njegovo mišljenje

- Pa mora od nečeg da počne i mora da krene. Pod broj jedan, Mili, ja mislim da je ovo takmičenje stvoreno da bismo mi pronalazili mlade talente. Ti imaš ozbiljne predispozicije da napraviš karijeru. Mi ovde ne tražimo gotove pevače, mi pravimo pevače kroz ovo takmičenje. Nemoj da kloneš, da nemamo ove barijere između sto posto bi ti dobio više glasova. Iz ove perspektive mi je jako žao što ti nisam dala glas - objasnila je Ceca.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas