Oglas
· · Komentari: 0

Điđi Hadid podelila retke fotografije ćerke: Poznata manekenka retko deli uvid u privatni život (FOTO)

Điđi Hadid podelila je niz fotografija na društvenoj mreži Instagram koje opisuju kako je provela leto. Na nekima od njih je i njena ćerka Kai koju retko kad izlaže javnosti.

1724406589_profimedia-0891562006.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

O privatnom životu manekenke se malo toga zna, jer je vrlo fokusirana na to da život zadrži privatnim.

Objava prikazuje deo Hadidinog života, koji se sastoji od mirnijih trenutaka provedenih sa ćerkom, i onih glasnijih, provedenih na putovanjima, posećivanju luksuznih događaja i druženju sa prijateljima.

- Veliki letnji pregled. Najbolje od oba sveta - napisala je ona u opisu fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

U postu se takođe pojavljuju nastupi njene sestre Bele Hadid, sa dva konja zajedno.

Điđi ćerku Kai deli sa bivšim partnerom, pevačem Zejnom Malikom. Oboje su se usaglasili da ćerku odgajaju što dalje od očiju javosti. Điđi je jednom prilikom govorila da ne žele fotografije ćerkinog lica na mrežama.

- Naša želja je da ona može da izabere kako će se deliti sa svetom kada postane punoletna i da može da živi što normalnije, ne brinući o javnoj slici koju nije izabrala - rekla je ona jednom prilikom.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas