Oglas
· · Komentari: 0

Detalji venčanja Lejdi Gage: Pevačica želi što pre da se uda

Ranije ovog meseca otkriveno je da Gagina veza sa Majklom Polanskim, biznismenom i tehnološkim preduzetnikom, postala još ozbiljnija.

1723027051_d128e59aa1f746aea72bf3d38e3a47e0f9cb2651.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Vest da su se verili potvrdila je i sama pevačica u videu na Tik Toku kada je Majkla predstavila kao verenika.

Imali su veridbu u Kaliforniji

Izvor je za Entertainment Tonight otkrio da je par već proslavio veridbu, podelivši vest sa svojim najbližim prijateljima i porodicom na zabavi.

- Imali su veridbu u njenoj kući u Malibuu sa najmilijima i svi su oduševljeni njima. Oni već razmišljaju o planovima za venčanje i razgovaraju o eventualnom venčanju na nekoj destinaciji u Evropi. Voleli bi da se venčaju što pre jer oboje žele da zasnuju porodicu.

Gaga i Polanski potvrdili su vezu 2020. godine kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Gaga je podelila njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj se grlr na jahti nakon njenog nastupa na Super Boulu u Majamiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas