Oglas
· · Komentari: 0

"DARA OD RADOJKA TEŠKO": Jelena Karleuša oštro odgovorila Dari Bubamari

Jelena Karleuša odogovrila na Darine prozivke iz emisije

1713254753_Jelena-Karleusa-i-Dara-Bubamara-ATA.jpg
Photo:ATA
Oglas

Poznata pevačica Dara Bubamara gostovala je u emisiji "Vostkast" i na pitanje: 

- Mislim da je Karleuša pokušala da ima taj neki momenat američki sa tim novim albumom. Jel misliš da je uspela da dostigne barem blizu te energije?- pitali su je voditelji, na šta je Dara odgovorila:

-Znamo svi da nije. rekla je Dara za "Vostkast". 

Ovo je na prvi pogleda delovalo kao najobičniji odgovr  na pitanje međutim Jelena Karleuša nije nikome ostala dužna odgovor pa je na svom Instagram storiju oštro odgovrila Dari i isprozivala je:

-Dara od Radojka- teško. Ali DOBAR ČOVEK od ološa nikako. I ko su ovi simpatični dečačići i od kad su oni sa Karleušom NA KARLEUŠA? Pitam za drugaricu.. Dečaci, možda ja glumim ludilo sa svetskim facama, pravim svetske koncerte i albume i šetam po revijama Pariza da Djoordjinama... Možda Vogue objavljuje moje slike sa Vetements piste i Ye drka na mene... ali ja sam ipak sa Fontane. Meni je valjanje u srpskom blatu omiljeni hobi. Tu sam nepobediva. Ne navlačite Radojku tamo gde je je klizavo za kopita i oprezno sa tonom... oprezno-napisala je Jelena na svom Instagram storiju. 

foto: printscreen/instagram-karleusastar

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas