Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

BRIJAČ Sanje Vučić prodat na AUKCIJI: Dostigao cenu veću od PROSEČNE PLATE (FOTO)

Sav novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

1640631426_sanja.png
Foto: Printskrin/Jutjub/eduTV
Oglas

Tatu majstor Filip Relji postavio je pomalo neobičan oglas na jednom sajtu za prodaju stvari. On je, naime, oglasio prodaju brijača koji je koristila Sanja Vučić, članica grupe "Hurricane" i naveo početnu cenu od 40.000 dinara.

Nakon samo nekoliko dana brijač je prodat za neverovatnu cenu od 55.000 dinara, a sav novac otići će u humanitarne svrhe.

Pročitajte još: Devojke iz grupe Hurricane PRE I POSLE ESTETSKIH ZAHVATA: Ivana pretrpela najveću TRANSFORMACIJU! (VIDEO/FOTO)

Filip je sada objasnio kako su njih dvoje došli na tu ideju.

Foto: Printskrin/Limundo

- Snimali smo emisiju. Uvek dolazi neko ko je poznat. Sanja je došla drugi put. Sve je počelo kao šala - Hajde da prodamo brijač Sanje Vučić. Ko zna, možda prođe. Ona kaže "ajde, ajde, pošto je ona nenormalna isto kao i ja" - rekao je Filip za "Kurir", dok je Sanja bila uzbuđena zbog aukcije koju su sproveli.

- Sve pare idu u humanitarne svrhe. Ko god kupi i plati to, ide sa nama na piće. Rekla sam baš bi bila fora da se da na aukciju. Srećnom kupcu ću da posvetim ceo dan. Idemo na večeru, u skakaonicu, na sladoled - rekla je Sanja.

Ova aukcija trajala je sedam dana, a srećni kupac pokupiće brijač sutra za 55.000 dinara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas