Oglas
· · Komentari: 0

"BOKI ZAGRLI MI TATU": Ćerka preminulog basiste "Riblje čorbe" se oprostila od Bore emotivnim rečima (FOTO)

Ćerka Miše Aleksića oprostila se od Bore Đorđevića

1725459828_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Printscreen-Facebook-Mina-Aleksic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A. Printscreen/ Facebook - Mina Aleksic
Oglas

Vest da se veliki Bora Đorđević preselio u večnost jutros je potresla ceo region. Porodica i stotine hiljada fanova skrhani su od bola, a od legende rokenrola opraštaju se i poznate ličnosti.

Poslednju poruku poslala mu je i Mina, ćerka Miše Aleksića, basiste „Riblje čorbe”.

- Poštovani prijatelji, sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru, dragi naš Boki - objavili su na zvaničnom nalogu na Fejsbuku članovi popularnog benda.

Oglasila se i ćerka Miše Aleksića, Borinog kolege iz benda, gitariste koji je preminuo 2020. godine od posledica korone.

- Zagrli mi tatu, Boki - napisala je Mina Aleksić uz zajedničku fotografiju Miše i Bore iz srećnih vremena.

Čuveni basista umro je u 67. godini, a 16. avgusta 2021, na dan kada bi slavio rođendan, „Riblja čorba” je na Tašu održala veliki koncert u njegovu čast.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas