Oglas
· · Komentari: 0

Blejk Lajvli se sinoć pojavila u haljini Britni Spirs staroj 22 godine: Blistala na premijeri svog novog filma (FOTO)

Blejk je želela da haljinom oda počast Britni

1723016528_profimedia-0896666796.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Blejk Lajvli je imala sinoć premijeru svog novog filma, a prisutne je ostavila bez daha kada je kročila na crveni tepih u haljini Britni Spirs iz 2002. godine.

Nosila je čuvenu Versaće haljinu koju je nekad nosila i  "pop princeza" i time želela da joj oda počast.

- To je Britnina stvarna haljina. Osećam se tako srećno - rekla je za Pipl.

Haljina je prekrivena šljokicama i leptirima, a moderna je i 22 godine kasnije. Blejk ju je ponela iz puštenu talasastu kosu i nežnu romantičnu šminku.

Lajvli je takođe podelila simpatičnu poruku na Instagramu gde se dotakla Britni:

- Današnje raspoloženje. Vrhunska kraljica koja nas je naterala da blistamo i pišemo i delimo naše priče. Britni, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama u kojima si nas naterala da zablistamo i izazivamo strahopoštovanje, snagom, radošću i neizmerno teškim radom. Hvala na primeru i doprinosu da žene pričaju svoje priče.

Uz Blejk je na premijeri sve vreme bio i njen suprug Rajan Rejnolds koji joj pruža neizmernu podršku.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas