Oglas
· · Komentari: 0

BIVŠI MUŽ NINE BADRIĆ: Pevačica bila udata za milionera, a razveli su se posle samo dve godine (FOTO)

Brak nije uspeo, uprkos, velikoj ljubavi

1726498492_1703338157_Foto-Ataimages.rs-Nina-Badric.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pop pevačica Nina Badrić svojevremeno je bila u braku sa milionerom, Bernardom Krasnićem. Brak nije uspeo, uprkos, velikoj ljubavi sada već bivšeg bračnog para, a Ninin nesuđeni ubrzo se ponovo oženio.

Bernard i Nina su ljubavnu romansu započeli kada je ona imala 29 godina, a verili su se nakon dve godine veze u Dubrovniku i venčali četiri godine kasnije.

Ipak, njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dve godine objavili su da se razvode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

I dok je njen bivši ponovo uplovio u bračne vode, Nina je još uvek slobodna.

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - govorila je za domaće medije, svojevremeno Nina.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas