Oglas
· · Komentari: 0

Andrija Milošević o roditeljstvu: "Supruga i ja se ne svađamo, ne raspravljamo"

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uživaju u najlepšoj ulozi

1724482824_555e20ba79862cf493cabe46a01d37f03220bedb.jpg
Foto:Instagram/Printskrin/_đeđa_
Oglas

Glumac Andrija Milošević i njegova supruga, takođe glumica, Aleksandra Tomić, su postali roditelji pre skoro tri godine.

Aleksandra je tada na svet donela dečaka, a dali su mu ime Relja. Glumački par retko kad govori o privatnom životu, a Andrija je sada otkrio da li bi, s obzirom na to da su oboje glumci, želeli da i njihov sin krene stopama roditelja:

- Iskreno, nemam nikakvu želju da mu namećem čime će se on jednog dana baviti. Relja će sam odabrati. Međutim, koliko sada mogu da vidim iz njegovog ponašanja, već sada je bolji glumac od mene - rekao je Andrija za Blic i objasio čime se vode prilikom vaspitavanja sina:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

- Kada imaš zdravu polaznu tačku u vaspitanju, onda sve to ide lagano. Supruga i ja se ne svađamo, ne raspravljamo... I jedno i drugo smo u pravu i on će samo tokom odrastanja imati dva ugla gledanja na život. S druge strane, vrlo sam relaksiran, i nemam kod sebe taj poriv da moj sin nešto mora...ne mora! Deci treba dati samo ljubav i inspiraciju. Deci treba dati slobodu i ne opterećivati ih, ne treba im nametati razne obaveze, sviranje klavira, odlaske na fudbal...Treba im dati slobodu! – bio je jasan Milošević.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas