Oglas
· · Komentari: 0

Adel prekinula koncert kako bi pustila finale sa Olimpijskih igara: Potez pevačice o kome se priča (VIDEO)

Adel je oduševila publiku na koncertu u Minhenu

1722841236_profimedia-0895540397.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Obožavaoci Adel su u subotu u Minhenu mogli uživo da čuju pevačicu za čiji se vokal govori da je jedan od najboljih na svetu, a pored toga ona je koncert na trenutak prekinula kako bi publici pustila prenos polufinala i finala Olimpijskih igara na 100 metara za atletičarke.

Na oduševljenje publike, Adel je na velikom video-bimu pustila prenos, a po završetku nastavila sa koncertom.

NJen potet je mnoge oduševio, pa se snimak ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

@aynah_adelevibes She really said we are not missing this, and I like her for it😭💅🏽💅🏽💅🏽 3rd August,2024 #Olympics #2024Olympics #adelelive #adeleinmunich #adele #adeleaccess #adeleadkins #germany🇩🇪 #munich #explorepage✨ #concert #Adeleworld #adelerollinginthedeep #adelesetfiretotherain ♬ original sound - ADELE21❤🪐

Adel će tokom avgusta održati deset koncerata u Nemačkoj.

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas