Oglas
· · Komentari: 0

ACI PEJOVIĆU JE TRAGEDIJA OBELEŽILA ŽIVOT: Pevaču je rođeni brat preminuo na rođenju - sve se dogodilo zbog greške lekara

Aco Pejović je samo jednom govorio o rođenom bratu koji je preminuo po rođenju

1724762716_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Aco-Pejovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Aco Pejović, jedan od trenutno najpopularnijih pevača na domaćoj sceni, retko kada govori o svom privatnom životu i svoju porodicu oduvek drži daleko od očiju javnosti.

Malo ko zna da je pevačev život obeležila velika porodična tragedija. Pejović je odrastao u Prijepoju, gde je i rođen, dok je uprkos bezbrižnom detinjstvu, jedna tragedija promenila njihove živote.

Pevač je jednom prilikom otkrio da je zbog greške lekara izgubio jednog brata na rođenju. Pejovićeva majka nosila je blizance, međutim, greškom lekara donela je na svet samo jedno dete.

- Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni doktor iz Beograda nije video da je reč o dve bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba doslovno ugušila. Brat koji je uspeo preživeti imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pesmi 'Mali Radojica', o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispevana legenda - započeo je Pejović.

- S vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju. Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam je li to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi puno pazili mlađeg brata - ispričao je pevač jednom prilikom.

Acu Pejoviću je porodica i danas na prvom mestu, a svoje sigurno gnezdo sagradio je sa suprugom Biljanom sa kojom je 30 godina u braku.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas