Oglas
· · Komentari: 0

INSTAGRAM dobija novi izgled: Pogledajte kakve vas promene očekuju na najpopularnijoj društvenoj mreži

Najpopularnija društvena mreža dobija novi izgled

1653477378_instagram.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Instagram dobija novo "vizuelno osveženje", a to će se odnositi na novi logo, font i marketinški raspored preko celog ekrana. Kako se navodi u kompaniji, novi dizajn stavlja sadržaj u centar sa fokusom na jednostavnost i samoizražavanje.

Pročitajte još: Naučnici u Japanu koriste magnetnu rezonancu za ČITANJE SNOVA: Evo po kom principu funkcioniše

Gardijent

Za novi logotip, gardijent, koristili su inovativan proces 3D modeliranja kako bi ga učinili živahnijim. 

- Uzbuđeni smo što možemo da oživimo Instagram iskustvo, kroz energiju našeg ponovo zamišljenog gardijenta - navodi se u saopštenju kompanije.

Novi tip slova: Instagram Sans

Tokom dizajniranja Sansa, cilj je bio da font postane globalno dostupan, a to je postignuto partnerstvom sa jezičkim stručnjacima širom sveta, kako bi se društvena mreža prilagodila globalnim pismima, uključujući arapska, tajlandska i japanska.

Pročitajte još: Gugl je još pre dve godine najavio da će imati opciju o UPOZORENJU na zemljotres: Evo kako da je aktivirate

 

- Instragram Sans inspirisan je elementima dizajna, koji naša zajednica vidi svaki dan, našim logotipom i natpisom. Naš novi font naglašava naš poseban identitet. Novi tip slova biće deo Instagram Storija i Reelsa - zaključili su u kompaniji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas