· · Komentari: 0
BESPLATNE IGRICE

Prekratite vreme u izolaciji: Donosimo vam tri najbolje BESPLATNE igrice

Neke od najpopularnijih igrica ne iziskuju plaćanje kako biste ih igrali, ali smo sigurni da će izmamiti mnogo vremena

Depositphotos_8758735_l-2015.jpg
Foto: Depositphotos

Najbolje besplatne igre uključuju neke izuzetno popularne naslove, a to znači da su dostupne praktično na svim uređajima, od Steam-a i GOG-a do EA Origin platforme.

Čak možete dobiti nekoliko premium Indie naslova za sitnicu putem Epic Games Store. Ipak, s toliko mogućnosti nije baš lako odabrati koju igru preuzeti.

Fortnite Battle Royale

Žanr Battle Royale je trenutno ogroman, a Epic Games ga je oplemenio sa Fortnite Battle Royale. Battle Royale se uzdigao na način koji niko nije očekivao i brzo postao jedna među najboljim besplatnim igrama koje 2020. godina može ponuditi.

Pročitajte još: The Council: Besplatna prva epizoda istorijske misterije (VIDEO)

Igrica se u potpunosti temelji na jednostavnom scenariju. Srušili ste se na kartu sa 99 ostalih igrača u slobodnom krugu, a posljednji koji ostane na mapi je pobednik. Ono što ovu igru čini posebnom je činjenica da Fortnite možete igrati sa svojim prijateljima bez obzira na kojoj se platformi nalazite.

Igrajte igricu ovde.

Dota 2

Ova igra je vrlo dinamična, uvlači višemilionske nagradne fondove za ozbiljne igrače na turnirima. Kada pokrenete igru imate kratak vodič koji vam pokazuje kako treba igrati i koji je cilj. Ne očekujte srdačnu dobrodošlicu, najbolje je dovesti nekoliko prijatelja da igrate zajedno i Dota 2 će vas zalepiti za ekrane satima.

Igrajte igricu ovde.

Planetside 2

Dve godine pre Destiny smo imali Planetside 2, sveopštu, epsku FPS bitku koja je toliko neverovatna,pa svaki put kada je pokrenete iznova se pitate da li je ona zaista besplatna. Postoje, naravno, kupovine u toku same igre. Međutim, možete i dalje ući u najveće bojno polje igre.

Jednostavno nema ništa uzbudljivije kao učestovanje u masovnom napadu na neprijateljsku bazu i osvajanje iste, ili postojanje u svetu u kojem bi se neprijateljski konvoj može stvoriti na obzoru svake sekunde. 

Igrajte igricu ovde.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.