Oglas
· · Komentari: 0

Šta se mora znati ako se putuje avionom?

Planiranje putovanja avionom može biti uzbudljivo, ali i stresno. Pored rezervacije karata i smeštaja, uzima se u obzir i logistika dolaska do aerodroma i putovanja do konačnog odredišta.

1709371118_Foto-Shutterstock-avion.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U ovom tekstu daje se nekoliko saveta o tome kako olakšati ovaj deo putovanja.

Parking na aerodromu Beograd
Pronalaženje parking mesta na aerodromu može biti stresno, posebno ako putnici su u žurbi. Zato je dobro unapred rezervirati parking mesto online.

Aerodrom parking obično nudi dva tipa usluga:
Kratkoročni parking: Namijenjen je putnicima koji se zadržavaju na aerodromu kratko vrijeme (do nekoliko dana). Cene kratkoročnog parkinga su obično više od cena dugoročnog parkinga.
Dugoročni parking: Namijenjen je putnicima koji se zadržavaju na aerodromu duže vrijeme (nedelju dana i više). Cene dugoročnog parkinga su obično niže od cena kratkoročnog parkinga kada se računa po danu.

Na Aerodrom Parking Beograd: može se pronaći široka ponuda parking mesta po povoljnim cenama, a rezervacija se vrši jednostavno i brzo, u samo par koraka kroz formu ili jednostavnim pozivom na telefon.

Prednosti rezervacije parkinga na aerodromu online koje imaju korisnici:
    • Ušteda novca - online cene su obično niže od cena na licu mesta
    • Garancija parking mesta - ne moraju se brinuti da li će im biti dostupno mesto
    • Brza i jednostavna rezervacija - mogu rezervirati parking u par klikova
    • Različite opcije parkinga - mogu izabrati parking na otvorenom, u garaži, sa video nadzorom itd.

Korisnici bi trebalo da uporede cene pre rezervacije:
Cene parkinga na aerodromima se mogu značajno razlikovati između zvaničnog parkinga i privatnih parkinga. Pre nego što rezervišu parking mesto korisnici obično upoređuju cene različitih opcija parkiranja. Ovime mogu uštedeti veliku svotu novca koju mogu iskoristiti bolje na uživanje u koktelima na nekoj plaži.

Rent a car
Ako im je potrebno vozilo po dolasku na aerodrom, idealno rešenje je rent a car. Na sajtu agencije Ar rent a car Beograd mogu izabrati vozilo iz bogate flote vozila različitih kategorija, a sve po konkurentnim cenama.

 

Prednosti korišćenja rent a car usluge:

    • Fleksibilnost - mogu izabrati vozilo koje odgovara njihovim potrebama i budžetu
    • Udobnost - ne moraju se brinuti o vožnji i parkiranju
    • Ušteda vremena - rent a car im omogućava da brzo i jednostavno dođu do njihovog odredišta

Kada su korisnici ovih usluga u potrazi za najboljim rent a car agencijama u Beogradu, ima ih prilično. Trebaju biti oprezni i uzimati vozilo samo kod registrovanih rent a car agencija. Jedna agencija koja može biti odličan izbog je svakako Rent a car Beograd - Bel. Kod njih se može rezervisati vozilo vrlo lako i jednostavno uz maksimalnu sigurnost da neće biti prevareni. NJihovo vozilo će ih čekati spremno na lokaciji koju dogovore sa njima.

Srećno putovanje!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas