Oglas
· · Komentari: 0
ODMOR

GDE po dozu letnje čarolije? U Crnu Goru!

Ove godine nam je leto poranilo pa o odmaranju u hladu suncobrana ili bora, hladnom piću u ruci i laganom povetarcu na koži već svi maštamo!

1653382612_2107ii_falkensteiner-montenegro-exterior-pool-active-kids_N859460.jpg
Falkensteiner arhiv
Oglas

Idealno mesto za otići po dozu letnje čarolije je gde drugde nego u Crnu Goru! Ova čudesna zemlja, puna je svakakvih prirodnih blaga. Baš kao da je, kako i kaže poznata legenda, iznad Crne Gore Bogu pukla vreća puna blaga pa su mu upravo na ovom delu sveta poispadali more, planine, jezera i brojne druge prirodne lepote. Ovaj turistički dragulj okupan suncem, nudi ponešto za svakoga te i ovog leta donosi brojne zanimljive destinacije, avanture i odmor po meri. Crna Gora nudi ponešto za svakoga. Od uživanja u spektakularnoj prirodi, lenčarenju na plaži, raznim adrenalinskim sportovima, kulinarskim specijalitetima, vrhunskom noćnom provodu. Ovde Vas čekaju male skrivene oaze, ali i kilometarske peščane plaže, brojne pešačke i biciklističke staze, brze reke za rafting i kajak, letnji festivali i koncerti.

Foto: Falkensteiner arhiv

Kamene ulice i plaže u Budvi već su dugo okupane suncem, a visoke temperature Crnogorce i njihove goste zovu da beg od vrućina pronađu među mirisnim borovima i tamarisima te hladu suncobrana brojnih kafića i restorana iz kojih žamor i vesele note raspiruje nežni povetarac. Iskoristite i vi dane koji dolaze da osetite miris krema za sunčanje i mediteranskog bilja, toplinu kamena i osveženje talasa. A za posebnu dozu ugođaja znamo idealno mesto!

IZUZETAN. ZABAVAN. AVANTURISTIČKI

Falkensteiner Hotel Montenegro će biti Vaš idealan izbor za istraživanje raznolike ponude i očaravajućih lokacija Crne Gore. Smešten nadomak plaže Bečići, jedne od najlepših evropskih plaža, nudi sve što je potrebno kako bi vaš odmor zaista bio ispunjen! Uživajte u Falkensteiner Hotel Montenegro u ovim toplim mesecima u gastronomskim specijalitetima, prepustite se čarima Acquapura SPA wellnessa ili oprobajte sreću u hotelskom kazinu. Upoznajte se sa crnogorskom kuhinjom i njenim specijalitetima. Ukusnim jelima ovde će dodatnu čar dati i panoramski pogled iz hotela na Jadransko more! Gurmanska kuhinja sa regionalnim mediteranskim proizvodima, koju ćete pamtiti dugo nakon odmora.

Ovog leta svoj godišnji odmor dočekajte spremni, opušteni i uz uštedu! Do 31.05.2022 iskoristite izvrsnu ponudu letnjeg bonusa do 25% za rane rezervacije. Kakav god odmor izabrali, Falkensteiner Hotel Montenegro predstavlja savršenu „bazu“ za početak vaše crnogorske avanture.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas