Čišćenje kuhinje je jedan od poslova koji često odlažemo, znamo koliko može da bude naporan.
![1618653416_Depositphotos_13112399_s-2019.jpg](/cache/images/5/4/2/0/7/54207d015a85e9bc37e9005f131c9bddde515a80.jpg)
Međutim, ukoliko imate tačno definisane načine čišćenja njenih određenih delova biće brzo i lako.
Ogrebotine na metalnim uređajima
Uz pomoć samo jednog proizvoda koji imate u kući i svakodnevno koristite možete da se rešite ogrebotina koje će sigurno nastati pre ili kasnije. Naime, potrebna vam je samo pasta za zub. Nanesite pastu na ogrebotinu i oribajte četkicom. A onda obrišite krpom od mikrovlakana.
Pročitajte još: Oštri noževi, drveni pribor... koje posuđe nikako nije za MAŠINU ZA SUDOVE
Sudopera
Većina prilikom čišćenja zaboravlja da očicti deo oko odvoda i sam odvod. Ovde se prilikom pripreme hrane i pranja posuđa skupi velika količina bakterja. Jednostavno izvadite otvor sudopere, stavite jednu kašičicu sode bikarbone, a zatim polijte vrućom vodom.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU