Ukoliko vam je potrebno nešto što će svakom ručku dati poseban ukus, ovaj umak je idealno rešenje
Oglas
Potrebno je:
- 100 ml jogurta
- 100 g kisele pavlake (ili 200 ml grčkog jogurta)
- malo mirođije
- so, biber
- 1 manji, sveži krastavac
- 1/2 soka limuna Ili 1 kašičica jabukovog sirćeta
- 3 čena izgnječenog belog luka
Priprema:
U činiju sipati jogurt, pavlaku ( ili grčki jogurt) i izmešati. Dodati mirođiju, so, biber, limuni izgnječeni beli luk.
Pročitajte još: Brz i jeftin RECEPT za posne KOKOS kuglice: Preukusni kolač koji mora biti deo vaše SLAVSKE trpeze
Krastavac oprati, pa sa korom ga izrendati i posoliti. Ostaviti da odstoji 10 minuta, pa iscediti i dodati u sos. Izmešati. Ostaviti da odstoji malo u frižideru.
Služiti uz giros ili već šta želite. Možete i uz piletinu. Prijatno!
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas