Oglas
· · Komentari: 0

NAMIRNICA KOJA JE ZABRANJENA U DOMU ĐOKOVIĆA: Jelena i Novak je ne koriste u ishrani, a deca je obožavaju

Nije tajna da su teniski šampion Novak Đoković i njegova supruga Jelena na veganskoj ishrani, o čemu su u više navrata javno govorili

1721033363_Foto-Profimedia-Djokovic-Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstok, Profimedia
Oglas

Postavljalo se nebrojeno puta i pitanje da li se tako hrane i njihova deca - sin Stefan i ćerka Tara, naročito nakon što je Dijana Đoković otkrila da krši pravila ishrane svojih unuka.

Šećer je zabranjen

Ipak, postoje stvari koje su zabranjene u kući Đokovića. Novak i Jelena ne koriste šećer u ishrani, međutim naš teniser ne beži od ugljenih hidrata.

Uglavnom se njegov ručak bazira na pastama i nudlama, pa se tako obezbedi hidratima, ali je uvek reč o bezglutenskim testeninama. Takođe, ne unosi rafinisani šećer, već ga unosi kroz urme i voće.

Kako se hrane Stefan i Tara?

Jelena Đoković je tokom karantina družeći se sa fanovima na Instagramu otkrila kako izgleda ishrana njene dece.

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem.

Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je tada Jelena.

Baka Dijana krši pravila

Majka Novaka Đokovića otkrila je jednom prilikom da ponekad "prekrši" pravila svoje dece, te unucima daje hranu koja nije na meniju.

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke“, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne", a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - ispričala je jednom prilikom uz osmeh Dijana Đoković.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas