Oglas
· · Komentari: 0
KRVAVI MESEC

KOSMIČKI UDAR 8. NOVEMBRA najviše će uticati na ova 4 ZNAKA: Pogledajte šta nam donosi pomračenje Meseca

Današnje potpuno pomračenje Meseca donosi promene, preispitivanja, i razrešenje odnosa

1667898271_profimedia-0713686550.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Danas je potpuno pomračenje Meseca, a ovaj fenomen biće vidljiv pre svitanja, na prostoru Azije, Australije i Pacifika predveče. Pomračenje će trajati skoro sat i po, kako Zemlja bude prolazila između Meseca i Sunca.
Nazvan još i 'krvavi Mesec', isijavaće crvenkasto-narandžastom bojom, koja nastaje usled svetla izlaska i zalaska Sunca. Dok je direktna sunčeva svetlost potpuno blokirana, Zemljina atmosfera je dovoljno providna da nešto svetlosti prođe do Meseca. Ovo je ujedno i poslednje pomračenje krvavog Meseca, do 2025.godine. Prvo je bilo u maju, a u međuvremenu biće puno delimičnih pomračenja.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Dnevni horoskop za 08. novembar: OVNOVI dobijaju nova zaduženja, LAVOVI u neprijatnoj situaciji na poslu

Evo na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati današnje pomračenje Meseca 8.novembra, koje je u znaku Bika:

BIK

Bikovi sede tačno u centru ovog pomračenja Meseca. To znači da je pozornica vaša, sa sve reflektorom! Ovo pomračenje vas gura iz vaše zone komfora, i tera vas da pravite drugačije poteze. Možda uradite nešto potpuno nepredvidivo ili doživite nešto neočekivano. Kada se pomračenje desi u vašem horoskopskom znaku, to uvek znači da dostižete ličnu prekretnicu. Međutim, zatvaranje jednog poglavlja znači da počinjete sledeće. Dajte sebi vremena da predahnete pre sledećeg životnog putovanja!

LAV

Da li ste se u poslednje vreme osećali nervozno po pitanju svoje karijere? Da li ste spremni za nešto novo, i imate osećaj da ste prerasli trenutnu poziciju? Pošto se ovo pomračenje dešava u vašoj 10.kući karijere, to bi moglo dovesti do toga da pokušate nešto sasvim drugačije. Možda ćete iznenadti sve tako što ćete promeniti karijeru, prihvatiti unapređenje, ili napustiti posao od kojeg niko nije očekivao da ćete se rastati. Šta god da se desi, to će otvoriti vrata za nove mogućnosti. Univerzum vas prosoto približava karijeri koja vam je oduvek suđena.

Pročitajte još: Najveća ZLOPAMTILA Zodijaka: TRI znaka koja se najduže ljute - ne smete ih uzimati zdravo za gotovo

ŠKORPIJA

Da li u poslednje vreme neku osobu iz vašeg života ne možete da izbacite iz glave?
Ova osoba može biti vaš najbolji prijatelj, poslovni partner, ili čak vaš glavni neprijatelj. Bez obzira ko je u pitanju, ovo pomračenje vas ohrabruje da evoluirate u svom odnosu sa njom. Ili pak, možete se razići sa nekim zbog toksične dinamike koju delite. Energija ovog pomračenja možda neće biti kristalno jasna i definisana, i ako ne doživite velike promene, iskoristite vreme da razmislite šta možete učiniti da poboljšate nivo harmonije u odnosu sa drugima.

VODOLIJA

Dnašnje pomračenje krvavog Meseca je i u blizini kuće- Vodolije. Ovo je kuća doma i porodice, te vas ovo  pomračenje ohrabruje da se preselite na novo mesto, postavite granice sa rodbinom, i negujete svoj odnos 
sa korenima. Dom nije uvek mesto, već stanje duha. Tokom vašeg žiovota, ljudi, mesta i stvari zbog kojih se osećate 'kao kod kuće' , verovatno će se menjati. Šta vam ovo pomračenje govori o vašem osećaju pripadnosti?
Da li trenutno dobijate emocionalnu i fizičku sigurnost iz svog kućnog okruženja? Današnji doagadaj na nebu će vas ohrabriti da poboljšate svoj odnos sa domom, na bilo koji način koji vama donosi smisao.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas