Oglas
· · Komentari: 0

VIKEND HOROSKOP OD 27. DO 29. SEPTEMBRA: Vikend pun avantura i prilika ZA SVE

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda, koliko ćete sreće imati u periodu od 27. do 29 septembra 2024!

1727425860_shutterstock_407835583.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Vikend horoskop za period od 27. do 29 septembra 2024. otkiva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan
Vikend horoskop za period od 27. do 29. septembra septembra 2024. kaže da je ovo vreme savršeno za istraživanje novih avantura. Budite hrabri i iskoristite svoju energiju da uđete u nešto novo što vas zanima, bilo da je reč o novoj aktivnosti ili putovanju. Neka vas strast vodi, otvorite se novim mogućnostima i uživajte u uzbuđenju koje donose promene.

Bik
Posvetite se opuštanju i uživanju u malim stvarima. Prepustite se užicima kao što su ukusni obrok, opuštajuća masaža ili šetnja prirodom. Povežite se sa svojim telom i brinite o svom emotivnom i fizičkom blagostanju. Pokažite inicijativu u ljubavnoj vezi kroz praktične geste i stabilnost, savetuje vikend horoskop od 27. do 29. septembra 2024.

Blizanci
Vreme je za druženje i komunikaciju, pa organizujte sastanke s prijateljima ili porodicom i uživajte u smehu. Budite otvoreni za nove ideje i spremni da ih podelite s drugima. Vreme je za razmišljanje o svojim potrebama i postavljanje emocionalnih granica, savetuje vikend horoskop od 27. do 29. septembra 2024.

Rak
Vikend horoskop za period od 27. do 29. septembra 2024. predviđa da ćete posle uspeha na poslu tokom nedelje iskoristiti slobodne dane za rešvanje ormana, seije i odmor. Subota je idealna druženje, a nedelja izlet i punjenje baterija, pa iskoristite vreme da se opustite i osvežite. S partnerom vas očekuje manja rasprava. Ne terajte mak na konac.

Lav
Pronađite aktivnost ili projekat koji vam omogućava da izrazite svoj talenat i strast. Bilo da se radi o umetničkom nastupu ili vođenju projekta, ovaj vikend je savršen za pokazivanje vaše kreativnosti i samopouzdanja. Budite u centru pažnje i ne plašite se da izrazite svoje sve svoje talente, savetuje vikend horoskop od 27. do 29. septembra 2024.

Devica
Slobodni dani su idealni za balansiranje između produktivnosti i opuštanja. Uživajte u organizaciji i planiranju, ali takođe odvojite vreme za leškarenje. Usredsredite se na odmor i smanjenje stresa kako biste napunili energiju, savetuje vikend horoskop od 27. do 29 septembra 2024. Mogući manji zdravstveni problemi.

Vaga
Oslobodite svoju kreativnost i istražite nove načine da uživate u životu. Razmislite o organizovanju neobične aktivnosti s prijateljima ili voljenom osobom, poput piknika na neobičnoj lokaciji ili posete umetničkoj galeriji koju ranije niste posetii. Budite otvoreni za nova iskustva i ideje, savetuje vikend horoskopod 27. do 29. septembra 2024.

Škorpija
Vikend horoskop za period od 27. do 29. septembra 2024. predviđa da ćete se posvetiti se potpunom opuštanju i udobnosti. Vikend je idealan za aktivnosti koje vam pomažu da se osvežite, kao što su spa tretmani, meditacija ili čitanje omiljene knjige. Važno je da se fizički i emocionalno odmorite. Partner će vam prirediti ljubomornu scenu.

Strelac
Budite motivisani da se posvetite zadacima koje ste možda odložili ili koji zahtevaju vašu pažnju. Postavite jasne ciljeve i organizujte vreme kako biste ih postigli. Budite proaktivni u rešavanju problema i prepreka, i gledajte na izazove kao prilike za rast i napredak, savetuje vikend horoskop od 27. do 29. septembra 2024.

Jarac
Razmislite o koracima koje morate preduzeti kako biste ostvarili svoje dugoročne planove. Možda je vreme da napravite novu listu prioriteta i razvijete strategiju za postizanje svojih ciljeva. Budite disciplinovani i posvećeni, ali takođe obezbedite vreme za odmor i opuštanje, savetuje vikend horoskop od 27. do 29. septembra 2024.

Vodolija
Prema vikend horoskopu od 27. do 29. septembra 2024 kaže da posle perioda stresa i manjih finansijskih izazova, iskoristite slobodne dane za opuštanje kod kuće. Povedite se za impulsivnim željama za relaksacijom, izbegavajte kritike i porodične svađe. Opustite se uz serije ili druge aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo. Imaćete lepe ljubavne trenute.

Ribe
Budite hrabri za razgovor ili aktivnosti koje će produbiti vaš odnos s voljenom osobom. Pokažite svoju ljubav i podršku kroz konkretne romantične gestove. Budite otvoreni za nove ljubavne mogućnosti. Bićete pozvani na zanimljiv skup na kome ćete dobiti dobre poslovne ideje, redviđa vikend horoskop za period od 27. do 29 septembra 2024.

Sensa 

Bonus video

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas