Oglas
· · Komentari: 0

VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA NOVEMAR: Škorpija skupo plaća greške, Jarac je u velikoj krizi

Pročitajte novčani horoskop za novembar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju!

1729592420_23a39fa9abff74d37c8b06fa436d80163fdcc80f.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za novembar 2024. godine donosi lepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta očekuje svaki znak horoskopa na polju novca!

OVAN


Novembar 2024. godine kaže da početkom meseca mogu da se pojave izazovi na poslu koji, ako se ne reše pravilno, mogu da dovedu do finansijskih gubitaka. Međutim, situacija će se smiriti u narednim danima i moći ćete da predahnete. Ako planirate poslovno putovanje u inostranstvo, to može da vam donese priznanje od nadređenih i finansijsku korist. Zahvaljujući tome, postoji šansa da se bilans gubitaka i dobiti izjednači. Ukoliko ste ranije uložili neka sredstva, sada bi mogla da vam donesu dobar prihod.

BIK


Početak novembra 2024. godine doneće vam povoljne finansijske prilike. Dobićete šansu da se dokažete na poslu, vaše ideje i predlozi biće cenjeni, što može da rezultira novčanom nagradom. Sredinom meseca mogu da nastanu prepreke i nesporazumi na poslu, pa budi oprezni i pripremljeni na moguće neočekivane troškove.

BLIZANCI


Budite spremni da iskoristite prilike koje vam se ukažu. Postoji mogućnost povišice, a posao će postati prijatniji. Ako vodite sopstveni biznis, zvezde predviđaju povoljan period sa prednošću u odnosu na konkurenciju. Finansijski, novembar 2024. godine obećava da će biti stabilan za vas.

RAK


Novčani horoskop za novembar 2024. godine vas savetuje da ne paničite. Početak meseca doneće profesionalni pritisak i prepreke, a neočekivani troškovi mogli bi ozbiljno da utiču na vaš budžet. Tek krajem meseca postoji šansa za povišicu i finansijsku stabilnost. Ako vodite sopstveni posao, budite na oprezu jer konkurencija ne miruje.

LAV


Novembar 2024. će doneti finansijski mir, uz mogućnost neočekivanog priliva novca. Važno je da ne trošite višak na nepotrebna zadovoljstva. Pre nego što uložite sredstva, dobro razmislite o svojoj odluci, posebno u drugoj polovini meseca. Ako imate sopstveni biznis, postoji šansa da ćete brzo početi da ubirate plodove svog rada.

DEVICA


Stiže vam prilično prosečan novembar. Iako će se ukazati prilike, suviše opušten pristup i manjak vere u uspeh mogli bi da dovedu do propuštanja tih prilika. Ukratko, okolnosti će biti povoljne, ali motivacija da se iskoriste, može da izostane. Potrudite se da ne pozajmljujete novac kako biste izbegli dodatni problem.

VAGA


Novembar bi mogao da bude povoljan za vas, kako u karijeri, tako i u finansijama. Moguća je značajna povišica ili profit iz sopstvenog posla. Međutim, iako novac može da dođe, zvezde savetuju da ostanete prizemljeni i da vodite računa o štednji. Nije povoljan trenutak za velike kupovine, bolje sačekajte zimske popuste.

ŠKORPIJA


Stiže vam period kada treba da se fokusirate na posao jer greške mogu da budu skupe. Ako ste pod zaštitom ovog znaka, budite oprezni pri prikupljanju i organizovanju dokumentacije. Izbegavajte nepotrebne finansijske obaveze jer budžet može da bude ozbiljno ugrožen. Situacija će se poboljšati krajem meseca, budite strpljivi.

STRELAC


Osetićete stabilnost i zadovoljstvo u finansijskom smislu. Ukazaće se prilike za nova zaposlenja koja mogu da donesu profesionalni i finansijski uspeh. U novembru zvezde ne predviđaju nikakva veća previranja na ovom polju. Svaka dodatna obuka ili kurs mogu da vam unaprede zaradu, ne zaboravite to.

JARAC


Možete da očekujete probleme na poslu i u finansijama. Budite spremni na ove izazove i ne rasipajte novac čim primite platu. Bolje je unapred da uštedite nego kasnije da žalite zbog nedostatka sredstava i pozajmljujete u kriznim trenucima. Do kraja meseca situacija će se smiriti, a finansijska situacija biće stabilna, ali ne naročito dobra.

VODOLIJA


Suočićete se sa izazovima na poslu koji će vam oduzeti mnogo vremena, ali neće doneti konkretne rezultate. U tom smislu, novembar bi mogao da bude mesec finansijske stagnacije, sa više troškova nego prihoda. Finansijska situacija može da bude zabrinjavajuća u prvoj polovini meseca, ali bi u drugoj polovini mogla naglo da se poboljša.

RIBE


Novčani horoskop za novembar 2024. godine kaže da ne očekujete povoljan početak meseca. Pod stresom ste i postoji rizik od gubitka novca. Dobro isplanirajte finansije jer su mogući veliki, neočekivani troškovi. Biće potrebno strpljenje jer bi situacija mogla da se poboljša tek krajem novembra.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas