Oglas
· · Komentari: 0

STIŽU IM NEOČEKIVANI TROŠKOVI: 3 horoskopska znaka će morati da stegnu kaiš u septembru

Siromaštvo će ih gledati u oči

1725788949_6f07a715625930526738144be1a0c41ce9cce601.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Astrolozi su naznačili tri horoskopska znaka koji će morati da stegnu kaiš u septembru 2024. godine.

Horoskop predviđa da septembar neće biti lagan za sve. Astrolozi ne sumnjaju da energija zvezda ima pravi uticaj na naše živote. Zahvaljujući pažljivom posmatranju neba, možemo saznati šta će se dogoditi u narednim danima ili čak nedeljama. Ispostavilo se da jedna poruka može uznemiriti neke ljude. Naznačena su čak tri horoskopska znaka koji će morati da stežu kaiš u septembru 2024. Ne samo da će ih sreća zaobići nego će im se nad glavama nadviti tamni oblaci.

Evo tri horoskopska znaka koji će morati da stegnu kaiš u septembru 2024.

Ovan

Sredinom septembra, očekuje vas neočekivani trošak koji će u velikoj meri opteretiti vaš budžet. Mnogo je indicija da će do kraja meseca morati pažljivo da prebroji svaki potrošeni dinar. Međutim, tu nije kraj brigama. Finansijski problemi će privući ljude koji će, pod plaštom dobrih namera, pokušati da vas dodatno sruše. Morate da se ponašate izuzetno asertivno.

Blizanci

Uskoro ćete morati da se suočite sa ozbiljnim nedaćama. Biće usmerena negativna energija prema vama. Sreća će vam okrenuti leđa a vaša aura će značajno oslabiti. Vaše odluke neće biti tako dobre i plodonosne kao ranije. Zato ćete morati da stegnete kaiš. Ako sada ne počnete pametnije da koristite novac, vaše finansije će krajem godine biti u užasnom stanju.

Jarac

Vi ćete upasti u velike nevolje, a kraj septembra će za vas biti izuzetno težak i prilično nervozan. Mnogo je indicija da će sredinom meseca, u dobroj nameri, verovati pogrešnoj osobi. To će se dogoditi jer će umesto da sluša glas intuicije izabrati rizičan poduhvat koji će se završiti neuspehom. Što je veća želja za profitom, veći je gubitak. Samo uz pomoć svojih najmilijih uspećete da stignete do prvog.

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas