Oglas
· · Komentari: 0

STIŽE RETROGRADNI SATURN: Od 29. juna ćete se podsetiti životnih lekcija koje ste zaboravili - spremite se za velike promene

Retrogradni Saturn ulazi u znak Riba 29. juna, obeležavajući period koji nas podseća na naše duboke, često nesvesne emocije

1719052676_Foto-Shutterstock-retrogradni-Saturn.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U astrologiji, Ribe simbolizuju fantazije, nesvesno i duhovne veze, a Saturn nas sada poziva da se usredsredimo i sagledamo sve što nas duboko dotiče. Ova faza retrogradnog Saturna, koja traje do 15. novembra, podseća nas na lekcije koje smo možda prebrzo prošli ili ignorisali.

Tokom proleća, od 19. marta do 8. juna, mnogi od nas su se suočili sa intenzivnim emocijama koje su nas možda mučile. Sada je vreme da dublje istražimo ta osećanja i razmotrimo kako da postignemo emocionalnu jasnoću i ravnotežu koju Saturn traži.

Saturn u Ribama nagoveštava da će ova retrogradna faza doneti naglašenu duhovnu svest i može nas naterati da se suočimo sa dubokim emocionalnim pitanjima. Na primer, ako osećate nezadovoljstvo u vezi, možda ćete morati da razgovarate sa partnerom o svojim unutrašnjim potrebama. Za one koji su u ljubavnim trouglovima, ova faza može doneti jasnoću o njihovoj situaciji.

Ribe su znak spiritualnosti, a Saturn je planet karmičkih lekcija. Ova faza retrogradnog Saturna može nas podstaći da otkrijemo svoje skrivene fantazije i da pronađemo unutrašnji mir. Kao što je Osmica pehara u Tarotu simbolizuje, možda ćemo biti vođeni da napustimo nešto što nas više ne ispunjava emotivno, verujući da ćemo pronaći nešto što nas zaista čini srećnima.

Usred fokusa na duhovno i emocionalno, očekuje nas i pomračenje u Ribama 18. septembra, što će dodatno pojačati introspektivni i emotivni ton ovog perioda. Pomračenja su vremena kada možemo duboko ući u prošlost i suočiti se sa onim što smo možda izbegavali.

(NajŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas