Oglas
· · Komentari: 0

SPREMITE SE ZA PUN MESEC U JARCU: Vreme bola i suočavanja sa realnošću

Pun Mesec u Jarcu označava kraj jednog poglavlja na našem putu sazrevanja i, zbog jake veze Meseca i Plutona, verovatno će otkriti nešto o nama samima čega nismo bili svesni, što će nam verovatno biti neprijatno, pišu astrolozi Atma.hr.

1721246687_3f654bd29e24561c1a021a4c67ec56c36ce0a9dc.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nekima od nas ovaj pun Mesec u Jarcu mogao bi doneti bolnu, ali neophodnu proveru realnosti. Ako je to slučaj, moramo da se pobrinemo da odvojimo vreme da osetimo svoj bol, da odvojimo vreme da oplakujemo svoje gubitke, čak i kada samo gubimo fantaziju kojoj smo projektovali značenje.

21. jula je pun Mesec na 29º Jarca, u konjunkciji sa Plutonom na 0º Vodolije. Ovaj moćni događaj će verovatno razotkriti neprijatne istine i izneti sirovi bol iz naše prošlosti koji je sada spreman da se oseti i prizna.

Pun Mesec u Jarcu je posebno važan za one od nas rođenih sa planetama u kasnim stepenima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) i ranim stepenima fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija).

Ovaj događaj im nudi priliku da prepoznaju dublje lekcije iza ponavljajućih ciklusa i obrazaca u koje su stalno uhvaćeni, stavljajući u fokus neprerađeni bol iz prošlosti koji zahteva njihovo prisustvo i pažnju.

Pun Mesec u Jarcu ponovo u fokus stavlja polaritet Rak-Jarac, porodičnu osu, povezanu sa putovanjem sazrevanja, putovanjem postajanja emocionalne odrasle osobe, putovanjem postajanja samoodgovornim. Ovaj pun Mesec u Jarcu označava kraj jednog poglavlja na našem putu sazrevanja i, zbog jake veze Meseca i Plutona, verovatno će otkriti nešto o nama samima čega nismo bili svesni, što će nam verovatno biti neprijatno kada se pokaže.

Ovaj događaj nam pruža priliku da bolje razumemo svrhu onoga što se dešavalo proteklih nedelja i meseci i ohrabruje nas da napravimo promene koje su odavno zakasnile.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas