Oglas
· · Komentari: 0

RETROGRADNI NEPTUN OD 2. JULA 2024. GODINE: Donosi totalni haos - evo koja 3 horoskopska znaka će najviše pogoditi

Da li ste među njima?

1719053296_Foto-Shutterstock-Neptun.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Od 2. jula do 7. decembra Neptun će biti na retrogradnom putovanju i donosi kreativno nadahnuće. A na koje znakove će najviše uticati?

Neptun je planeta iluzija, snova i kreativnosti - na svojom najvišem nivou, povezan je s dubokom, bezuslovnom i duhovnom ljubavlju, a na najnižoj s lažima i manipulacijom. Kako Neptun putuje retrogradno od 2. jula do 7. decembra, podstiče da se podigne veo i otkrije viša istina. Iluzije, ideje, snovi i želje koje smo ponekad imali možda više ne odjekuju ili se ne osećaju usklađeno s putem kojim se sada krećemo, piše Forever Conscious.

Neptun u retrogradnom ciklusu Riba 2024. godine

Ako želite da zaronite dublje u ciklus retrogradnog Neptuna, setite se onoga što se za vas odvija od decembra 2023. (ili čak od aprila 2011.), posebno u područjima koja se odnose na vašu kreativnost, snove, iluzije, intuiciju i potencijalne prevare.

Pod ovom retrogradnošću, nešto što se događalo u tom vremenskom razdoblju može da dođe do izražaja ili ćete dobiti više uvida i odgovora. Zapamtite, retrogradni Neptun je suptilna energija, tako da možda neće biti potpuno jasno što se odvija.

Kreativne blokade i duhovno putovanje

Kao planeta kreativnosti, mašte i snova, retrogradni Neptun ponekad može da stvori kreativne blokade, ali to je samo u nastojanju da ponovno rodimo našu kreativnu viziju. Iako možemo da se osećamo sputanim ili zaglavljenim kada su u pitanju kreativni projekti na kojima radimo, jednom kada se Neptunove stanice usmere, verovatno ćemo doživeti nova kreativna nadahnuća i ideje koje naš rad mogu da podignu na viši nivo. Ako se osećate kreativno blokirani, mogli biste da iskoristite ovo vreme za odmor od kreativnih projekata i više se fokusirate na logistiku. Ponekad našim kreativnim procesima treba kontrolna lista i plan, a ovo bi bilo dobro vreme da poradimo na tome.

Neptun je planeta duhovnosti, pa dok putuje retrogradno, možemo da se nađemo u situaciji da preispitujemo svoja duhovna uverenja i ono do čega držimo kao istinitoga. Možemo postati skloni različitim ideologijama ili drugačijim načinima postojanja. Ako smo duhovno zaobilazili stvari u našim životima, retrogradni Neptun može izneti te probleme na površinu, vodeći nas da se s njima suočimo.

Tri horoskopska znaka će da osete ovo retrogradno putovanje

Iako će energija biti suptilno izražena za svakoga sve vreme, određeni horoskopski znakovi će ipak Neptunov retrogradni hod osetiti dosta izražajnije.

Blizanci

Blizanci će tokom Neptunovog retrogradnog ciklusa biti pozvani da preispitaju svoje društvene odnose veštine u komunikaciji. Moguće je da će otkriti nejasnoće i nesporazume u svojim interakcijama s drugima.

Biće podstaknuti da razmotre istinitost svojih reči i namera, te će se fokusirati na autentičnost. Kreativnost može biti blokirana, ali je idealno vreme za istraživanje novih ideja i prilagođavanje starih projekata. Takođe, suočiće se s pitanjima sopstvene duhovnosti i tražiće dublje značenje u svakodnevnim situacijama.

Devica

Device će osetiti uticaj retrogradnog Neptuna u aspektima povezanim s njihovom svakodnevnom rutinom, zdravljem i služenjem drugima. Retrogradni ciklus može da donese zbunjenost u vezi s ličnim ciljevima i svrhom.

Device će biti pozvane da preispitaju svoje navike i metode rada, te pronađu ravnotežu između praktičnosti i duhovnosti. Ovo je vreme kada Device otkrivaju skrivene talente ili interesovanje za kreativne projekte koji su ranije bili zanemareni. Takođe, ovo razdoblje može da donese povećanu osetljivost na emocionalne potrebe i podstakne ih na dublje emocionalno isceljenje.

Ribe

Ribe, kao znak kojim vlada Neptun, će ovu retrogradnost osetiti duboko i lično. Retrogradni Neptun može da podstakne introspektivna razmišljanja i osećaj nostalgije. Suočiće se s prošlim iluzijama i otkriće kako su njihovi snovi i ideje izgrađeni na temeljima koje je potrebno potpuno preispitati.

Ovo je vreme za pročišćavanje vizija i usklađivanje sa pravom istinom. Kreativni blokovi mogu da budu prisutni, ali Ribe ih mogu savladati fokusiranjem na duhovnu praksu i samorefleksiju. Ovo razdoblje donosi dublje razumevanje sopstvenih emocija i potrebu za emocionalnim isceljenjem, piše Sensa.hr.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas