Oglas
· · Komentari: 0

PUN JE MESEC U ŠKORPIJI: Ova 4 znaka da budu posebno oprezna

Pun Mesec, jednom godišnje, nađe se u Škorpiji, a ove godine to će se desiti u noći između 23. i 24. aprila, nepuna dva sata posle ponoći.

1713855582_457417_shutterstock-1683169657_f.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Mesec simbolizuje emocije, raspoloženje, žene, narod, kao i dnevni promet (u trgovini), a Škorpija je znak strasti, novca, povreda, ljubomore, posesivnosti, ekstrema... Pošto je uticaj Meseca oslabljen u Škorpiji (znak Mesečevog pada), gde pokazuje veću dozu ljubomore, posesivnosti, potrebe za proveravanjem i kontrolisanjem partnera... Na finansijskom planu donosi velike izazove, dileme u smislu da li iskoristiti neke situacije ili šanse za zaradu, ali to je vrlo klizav teren u kome će se teže snaći i oni s druge strane zakona...

To je još više naglašeno ove godine, jer se pun Mesec formira na četvrtom stepenu Škorpije, koji je blizu stepena Mesečevog pada (treći stepen Škorpije), tako da je ovo jedan ranjiv, preosetljiv, nepoverljiv, isključiv, intuitivan, hipersenzitivan, tajanstven Mesec, pa još u napetom aspektu da neumoljivim Plutonom koji inače upravlja Škorpijom - mnogo strasti i ljubomornih scena, a malo nežnosti. Muškarci će biti agresivniji, žene slabije, i baš zato bi trebalo da pripaze s kim se viđaju, upoznaju, izlaze, a u bračnim odnosima mogući su sukobi, ljubomorne scene i rasprave.

Ova pozicija Meseca budi iracionalne strahove i intenzivne emocije, dok podsvest lako upija loše utiske iz okoline, što negativno deluje na osetljive i psihički nestabilne osobe. Takođe, upozorava i na preterivanje u konzumiranjau alkoholnih pića, što može da rezultira agresivnim ponašanjem (uglavnom prema ženama i u porodičnim odnosima) i opasnim situacijama u saobraćaju.

Uticaj nadolazećeg punog Meseca oseća se nekoliko dana pre i posle ove faze (do 27. aprila), zbog čega u tom periodu ne bi trebalo insistirati na pokretanju bilo čega novog, važnog, poput veridbe, venčanja, selidbe, kupovine stana, kuće, automobila, potpisivanja ugovora... ne treba zaboraviti ni da je Merkur još u retrogradnom hodu (do 26. aprila), što naglašava uticaj punog Meseca. 

Ovogodišnji pun Mesec u Škorpiji najviše će osetiti oktobarske Škorpije, aprilski Bikovi, julski Lavovi i januarske Vodolije, posebno ako im je Sunce, Mesec ili podznak, blizu četvrtog stepena Škorpije, Bika, Lava ili Vodolije.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas