Oglas
· · Komentari: 0

PLAVI SUPERMESEC STIŽE 19. AVGUSTA: Donosi sudbinske preokrete sledećim horoskopskim znacima

Proverite da li ste među njima

1723888511_shutterstock_1174772989.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U ponedeljak, 19. avgusta, na nebu će se pojaviti pun Mesec, ali ovaj put će biti vrlo poseban. Ovo će biti prvi ovogodišnji plavi Supermesec, a stići će u znaku Vodolije, što stvara jedinstvenu atmosferu u kojoj će mnogi osetiti jake emocije – od radosti do anksioznosti, pa čak i agresije.

Vodolijom vlada Uran, planeta koja se povezuje s neočekivanim promenama i revolucionarnim idejama, pa će pun Mesec u ovom znaku svakako biti katalizator kreativnih ideja, a mnogi će osetiti navalu entuzijazma i energije za neke nove projekte i početke. Horoskop za period ovog Supermeseca neminovno će biti pod uticajem retrogradnog Merkura koji polako prelazi iz Lava u Devicu.

Osim toga, ne smemo zanemariti ni uticaj pomenute Vodolije, pa je jasno da nas od 19. avgusta očekuje burno razdoblje. Kao i uvek, pun Mesec pogodiće sve znakove Zodijaka, ali neki će ga osetiti više od drugih! Naime, Vodolije i Lavovi dva su znaka na koje će plavi Supermesec najviše uticati, a da vidimo šta im donosi u narednim danima.

Lav

Pun Mesec u Vodoliji stiže na kraju vaše rođendanske sezone, pa očekujte da će vas čekati drama! Verovatno ćete se suočiti s velikim promenama u ljubavnim vezama ili na poslu. Moguć je prelazak na novi nivo odnosa ili će prijateljstvo prerasti u ljubavnu vezu.

Takođe, ova lunarna mena sve izvlači na površinu, i dobro i loše, čineći stvari jasnijima i pokazujući istinu u punom sjaju. Iako ovo može da izgleda napeto i pomalo zastrašujuće, zapravo je idealno vreme da se suočite sa stvarima kakve jesu.

Savet astrologa je da ne precenjujete svoje mogućnosti, da se smirite i opustite!

Vodolija

Vodolijama dolazi vrlo nepredvidiv period u kojem je sve moguće i u kojem će biti mnogo neočekivanih događaja. Očekuje vas i završetak životnog događaja, koji je vezan isključivo za vas lično, koji ne mora da ima negativnu konotaciju, a najverovatnije će biti na polju odnosa i osećanja.

Zona komfora počinje da vas zamara, pa izazovite sebe da donesete nove životne odluke. Vreme je da izgradite autentičnu verziju sebe i zaboravite na tuđa očekivanja, prigrlite svoje nesigurnosti i pokažite svetu ko ste zapravo.

Poslednji dani avgusta biće za vas dani otkrića i inspiracije, a imaćete mnogo prilika za realizaciju nekih svojih ideja. Ovo je idealno vreme za postizanje novih visina i probijanje granica u karijeri.

Naredni dani takođe će biti puni obećavajućih poznanstava koja mogu značajno da utiču na vaš život u budućnosti. Neka od ovih poznanstava mogu da se razviju u dugoročna partnerstva, bilo u vašem privatnom životu ili u poslovnoj sferi.

Ovo će sigurno biti vaše vreme i uspeh je siguran na gotovo svim poljima.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas