Oglas
· · Komentari: 0
SATURN

Planete jasno govore kako će izgledati BUDUĆNOST: Pogledajte šta vas čeka u narednom periodu

Zašto sve sada izgleda drugačije - stadioni, šoping centri, aerodromi, ulice? Čak i kada bolest bude stavljena pod kontrolu, doći će do korenite transformacije društva u celini, jer ovaj virus ne napada samo pluća, on napada radost, donosi otuđenje i gaji strah.

Depositphotos_8243704_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Saturn je ušao u znak Vodolije 22. marta 2020, a 11. maja preći će retrogradno kretanje i prvog jula vratiće se u znak Jarca. Dakle, “samo” dva stepena i “samo” sedam nedelja u direktnom hodu.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Moglo bi se reći, mali kosmički flert, tek da osetimo ukus onoga što dolazi 2021-2023. „Trejler“ za veliku sagu koja je pred nama. U periodu kada je Saturn bio u Jarcu imali smo introvertnu energiju, rasvetljavali strahove i obrasce ponašanja zakopane duboko u nama, što je poput podzemnih struja uticao na naš život u sadašnjem trenutku. Došlo je vreme da preuzmemo odgovornost i suočimo se sa njima. Sada Saturn prenosi to akumulirano iskustvo u znak Vodolije, koji ima sasvim drugu prirodu i odnosi se na druge teme i sve je - samo ne introvertna. Ključna reč je - vizija budućnosti.

Tri povratka Saturna

Vratimo se nekoliko godina unazad, kada je Saturn prolazio kroz znak Strelca u periodu od decembra 2014. do decembra 2017. Migrantska kriza je metafora tog perioda. Nešto slično možemo očekivati i sada.

Svi su na ispitu
Foto: Depozitfoto

Oblasti koje su pod uticajem Vodolije su grupe ljudi, socijalne mreže, internet – umrežavanje informacija, globalizacija i način na koji društvo funkcioniše, trendovi koji se odnose na budućnost, berza, politički život, ciljevi i planovi povezani sa budućnošću, naše vizije, nove tehnologije, mesta masovnog okupljanja.
Nismo dugo čekali da vidimo kako izgledaju sva ta mesta posle izbijanja korona virusa. Čak i kada bolest bude stavljena pod kontrolu, doći će do korenite transformacije društva u celini. Jer, ovaj virus ne napada samo pluća, on napada radost i donosi otuđenje, a gaji strah.

Svi smo u ekspres loncu i nije nimalo prijatno.

Konjunkcija Saturna i Plutona donela je razbijanje stare strukture i stvaranje nove, na novim osnovama. To se upravo dešava, svi smo u ekspres-loncu i nije nimalo prijatno. Nastavak sledi uz veliko ubrzanje koje donosi vazdušna Vodolija.

Koje se Saturn aktivirat u natalnom horoskopu?

Saturn predstavlja vreme, sazrevanje, ali i nagradu. On deli naše živote na tri faze: mladost, zrelost i starost. One koji su rođeni u periodu od februara 1991. do januara 1994. očekuje prvi povratak Saturna. To je vreme kada donosimo važne odluke i bitne izbore, kao što su; ulazak u brak, stvaranje porodice, selidba, promena u karijeri, novi pravac, nove obaveze, finansijske ili životne.

Vazdušni i vatreni znaci će najviše osećati promene.

Osobe rođene od januara 1962. do decembra 1964. takođe se nalaze pred životnom prekretnicom u vidu drugog povratka Saturna. Kada napunimo 58 ili 59 godina, od nas se traži da pogledamo koliko daleko smo stigli na svom putu. Ovo je vreme kada se zatvara poglavlje i podvlačimo crtu – dokle smo stigli u privatnom i profesionalnom životu. Naša porodica i način života su se promenili, deca su otišla od kuće.
I na kraju, rođeni između februara 1932. i februara 1935. ulaze u treći krug Saturna. Ova planeta inače vlada starošću, i baš zato njima je najteže.

Saturn je prekretnica
Foto: Depozitfoto

Aktuelni tranzit (mart-jul) najviše će osetiti osobe koje imaju planete ili lične tačke na samom početku znaka, da bi se kasnije, kada Saturn definitivno uđe u Vodoliju 17. decembra 2020, uticaj proširio na ceo znak. Radi se o vazdušnim znacima – Vodolija, Blizanac, Vaga; vatrenim – Ovan, Lav, Strelac i fiksnim – Bik i Škorpija (ovom spisku nedostaju ostali vodeni i zemljani znaci).

Prijateljstva i veze na ispitu

Prijateljske veze i grupe kojima pripadamo biće na testu. Saturn donosi energiju sazrevanja i povezuje nas sa stvarnim svetom. Deluje tako da jasno vidimo stvari i ne možemo da ih koristimo. Ovaj tranzit može biti težak, može se javiti depresija, obeshrabrenje, ukoliko pokušamo da prašinu sakrijemo ispod tepiha, ali Saturn daje i putokaz kako da uradimo nešto na najbolji način.
Planete i uglovi u preostala dva vazdušna znaka, Blizancima i Vagi, imaće podršku Saturna, što znači stabilnost, učvršćivanje, podršku. Konačno ćemo dobiti jasnu sliku o tome šta treba da preduzmemo i na koji način da to sprovedemo u realnost. Osetićemo čvrsto tlo pod nogama, nešto na šta možemo da računamo.

Ovan i strelac imaju podršku i raščistiće situaciju.

Ako imate planete ili uglove u Ovnu ili Strelcu, Saturn u Vodoliji formira sa njima sekstil (60 stepeni), što je velika planetarna podrška koja takođe donosi stabilnost, neometan protok i povezivanje. Doneće snažan oslonac i raščišćavanje neke nejasne situacije. Povezaćemo se sa ljudima na sasvim nov način. Osećaj olakšanja, jer konačno postoji podrška za ono što radimo, što smo proveravali bezbroj puta, znamo put koji je pred nama, i mirni smo jer sve ide u dobrom pravcu.
Kada govorimo o planetama u trećem vatrenom znaku - Lavu, stvari stoje malo drugačije, jer zahteva suočavanje i izlazak iz samoga sebe. Pokazuje šta je na drugoj strani medalje.

Mnogi će misliti da ih izaziva autoritet.

Mnogi će to osetiti kao spoljašnji izazov, kao borbu, da neko ili nešto izvan nas ima autoritet (Saturn). Da smo izazvani od strane autoriteta, šefa, očinske figure. Što energiji Lava nikako ne prija, jer voli da kontroliše i radi stvari na svoj način.

Pročitajte još: Od toga koliko imate godina zavisi koja PLANETA vlada vašim životom: Pogledajte u kojoj ste ŽIVOTNOJ FAZI

Ako imate planete ili uglove u Biku ili Škorpiji, to će biti velika prekretnica, pogotovu zato što planete u fiksnim znacima pružaju najveći otpor promeni, osim ako se ne pojavi viša sila koja ih natera na to. Kvadrat sa planetom izaziva usporavanje, izazov, frustraciju. Kao kada nešto želimo, a sve se zaverilo protiv nas. Kao udaranje glavom u zid. Pojaviće se osećaj da je to nešto teško i bolno i da beskonačno dugo traje, ali to je zato što treba da shvatimo šta se dešava. Zahteva se promena od nas, a nismo spremni za to.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas