Oglas
· · Komentari: 0

OVI HOROSKOPSKI ZNACI OSVAJAJU JEDNIM POGLEDOM: Oni jednim treptajem mogu da vas zavedu

Kažu da su oči ogledalo duše, ali su u nekim slučajevima i savršeno oružje za zavođenje muškarca. Otkrijte koji su to žene Zodijaka koje osvajaju samo jednim pogledom.

1715606931_202282_shutterstock-1911859918_f.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Sigurno ste i vi bili zarobljeni nečijim pogledom. Neki horoskopski znaci uspevaju da privuku snažnim, iskrenim i prodornim očima. Iako je to je prava misterija, astrolozi tvrde da imaju posebnu moć. U njihovim očima mogu se videti jedinstvene osobine, nemoguće je ne primetiti ih, impresioniraju gde god se pojave i zavode dok muškarac trepne. Imaju moć nad ljudima oko sebe, njima je ljubav životni pokretač.

 

Lav

Žene rođene u ovom znaku znaju da cene sebe. Imaju poseban šarm i prirodni su vođe sa jakim osećajem samopouzdanja i harizme, a njihove oči odražavaju njihovu kraljevsku prirodu. Smele i izražajne, oči Lava privlače pažnju gde god da se pojave. NJihov pogled je vatren i intenzivan, odiše strašću i odlučnošću. Četo u boji ćilibara ili zlata, baš to to doprinosi njihovom magnetnom šarmu. Astrologija nudi fascinantan uvid u njihove snažne osobine i karakteristike ličnosti. Ovaj vatreni znak zna kako da raspale strast u dušama onih koje sretnu.

 

Vaga

Vage su poznate po svojoj gracioznosti, šarmu i besprekornom osećaju za stil, a njihove oči savršeno odražavaju te kvalitete. Uz prigušeno svetlo, Vagine oči su tople, privlačne i zadivljujuće. NJihov pogled je blag, ali ubedljiv, pa lako privlače druge. Oči Vage su često u obliku badema, što doprinosi njihovoj posebnoj privlačnosti i sofisticiranosti, kažu astrolozi na YourTango.com.

 

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i magnetičnoj prirodi. A njihove oči su u harmoniji sa tim. Tamne i prodorne, oči Škorpije kao da sa lakoćom vide pravo kroz vas, otkrivajući vaše najdublje želje i strahove. NJihov pogled je intenzivan i nepokolebljiv, ostavlja trajni utisak na svakog ko ima sreće da ih sretne, kao nagoveštaj misterije i opasnosti. Oči Škorpije imaju moć koju je nemoguće zanemariti.

 

Ribe

Ribe su vizionari i sanjari. Žene ovog znaka imaju duboke i prodorne oči. Poznate po svojoj mističnoj prirodi, oči odražavaju taj kvalitet koji hipnotiše svakog muškarca. NJihov pogled je često dubok i duševan, kao da sadrži mudrost univerzuma. Oči Riba su obično velike i svetle, a čine da se izgubite od prvih trenutaka, kao da vas napadaju intenzivna osećanja.

Pročitajte i Lubavni horoskop za demicu od 13. do 18. maja.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas