Oglas
· · Komentari: 0

NOVČANI HOROSKOP ZA JUL 2024. GODINE: Mars u Biku donosi dramatične promene, a nekim znacima se smeši i promena posla

Ovi znaci horoskopa uživaće u neočekivanom bogatstvu

1718372916_57fc645f1f68c58b5a9f150984104f3b02f355d9.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Mars u određenom znaku usmerava pažnju na specifične aspekte života. Od 10. juna do 21. jula, Mars će boraviti u Biku, a njegova konjunkcija s Uranom od 14. do 18. jula donosi mogućnost dramatičnih promena.

Kakav je uticaj Marsa na našu svakodnevicu?

Mars u određenom znaku usmerava pažnju na specifične aspekte života. Od 10. juna do 21. jula, Mars će boraviti u Biku, a njegova konjunkcija s Uranom od 14. do 18. jula donosi mogućnost dramatičnih promena. Ovo je vreme kada se mogu pojaviti neočekivani događaji u vezi sa finansijama i samopouzdanjem.

Šta možemo očekivati tokom Marsovog tranzita kroz Bika?

Postoji velika verovatnoća iznenađenja, posebno u vezi sa potrošnjom ili ponašanjem određenih osoba. Marsov uticaj može otvoriti vrata za nove poslovne mogućnosti, posebno u oblastima informacionih tehnologija i online projekata. Takođe, Sunce će biti u trigonu sa Marsom i Uranom iz Raka, što može naglasiti pitanja nekretnina i porodičnih odnosa.

Konjunkcija Marsa i Urana 16. jula budi želju za napretkom i duhovnim razvojem. Ova kombinacija može inspirisati hrabre korake, poput neočekivanih putovanja ili promene karijere. Međutim, važno je biti oprezan, jer ovaj tranzit može podstaknuti iznenadne i impulsivne reakcije.

Negativni aspekti Marsa u Biku

Pored pozitivnih aspekata, ovaj period može doneti i neugodne situacije, kao što su oštre reakcije ili nepromišljeni potezi. Važno je biti oprezan sa električnim uređajima i izbegavati impulsivne odluke.

Marsov tranzit kroz Bika donosi intenzivan period promena i iznenađenja. Bez obzira da li se radi o finansijama, karijeri ili ličnim odnosima, ključno je ostati fleksibilan i pažljiv tokom ovog dinamičnog perioda.

(Najžena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas