Oglas
· · Komentari: 0

NJIMA SE U AVGUSTU VRAĆAJU BIVŠE LJUBAVI: Za neke će biti najveća sreća a za neke pakao

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa predviđa da će se 3 horoskopska znaka sresti s prošlošću.

1721892618_1ad028fdc982cdb7f79fc949816f30100ef75893.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop predviđa da će avgust mesec biti turbulentan kada je reč o kretanju nebeskih tela i njihovomuticaju na živote ljudi. Pavel Globa je astrolog, pisac i publicista, a nedeavno je predvideo da će se 3 horoskopska znaka susresti s osobom iz prošlosti u avgustu 2024. godine. Stručnjak za astolologiju veruje da će povezivanje sa avetima prošlosti promeniti budućnost 3 predstavnika Zodijaka.

Šta će doneti susret sa bivšim partnerima, da li će biti nesrećan ili sudbonosan... evo šta prognozira astrolog Globa.

Ovan
Ovan će na putu sresti osobu koja mu je nanela mnogo boli, ali želeće da sa njom obnovi vezu.
Astrolog upozorava da su osećanja kod tog nekog neiskrena, da je verovatno toj osobi dosadno ili je usamljena. Globa savetuje da se ne zavaravate lepim rečima i slatkim obećanjima: osoba se nije promenila i ne treba da joj verujete. Ne vraćajte se u prošlost.

Vaga
Vage će privući osobu iz prošlosti u svoj život, one koje se često seti i ne može da pusti.
Globa veruje da sastanak neće biti slučajan: veza se može obnoviti. Astrolog je ubeđen da će ovaj put sve biti drugačije. Raskinuli ste zbog glupog razloga, pa ne dopustite da se to ponovi. Ne dopustite da se iko meša u vaš odnos.

Jarac
Jarac će sresti bivšeg ljubavnika. Ali ta će se osoba, ako joj ponovo poverujete, ponašati još gore nego prošli put. Neka vas ne vode emocije i nostalgija.
Mozak loše stvari zaboravlja, a samo pozitivni trenuci ostaju u sećanju. A vi se ne dajte se zavarati, poručuje vam popularni ruski astrolog Pavel Globa.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas