Oglas
· · Komentari: 0

NAJVEĆI SREĆNICI ZODIJAKA: Ovaj znak NE PODNOSI svađe i veliki je borac PROTIV nepravde

Početak jeseni i početak njihove "vladavine".

1727863301_poznate-vage-foto-profimedia-d-milovanovic-2.jpg
Foto: Profimedia, D. Milovanović
Oglas

Početak jeseni označava i početak vladavine Vage, koja je vođena Venerom, planetom ljubavi, lepote i telesnih užitaka. Ovaj horoskopski znak ne podnosi  svađe, veliki je majstor pregovaranja i borac protiv nepravde. Takođe, smatra se jednim od najsrećnijih znakova zodijaka, te ne čudi što je veliki broj poznatih i uspešnih ličnosti rođeno baš tada.

Pripadnici Vage su na glasu kao velike estete, romantičari i društvenjaci koji loše podnose samoću. Budući da imaju urođenu potrebu za skladom, od samoće im teže padaju samo narušeni odnosi.

Vaga ne voli da se svađa i nastoji da izbegne svađe pod svaku cenu. Zbog toga je u većini slučajeva spremna na kompromise, ali to ne znači da će dopustiti drugima da je gaze i zanemaruju njene potrebe. Koliko god bila otvorena za dogovor, toliko je dovoljno pametna da polako i neprimetno dovede vodu na svoju vodenicu. Uverena da je ispalo po njenom, drugi često ni ne opaze da je Vaga ta koja je dobila šta želi.

 

Vage su sjajni pregovarači

NJihova pomirljivost u spoju sa pronicljivošću i diplomatskim talentom ih čini sjajnim pregovaračima, koji vešto ublažavaju tenzije, izglađuju sukobe i zavađenim stranama pomažu da pronađu zajednički jezik. To čine i zbog sebe samih, jer ne podnose da u njihovom okruženju vlada napetost.

Vrlo su senzibilne, pa ih takve situacije pogađaju mnogo više nego što se na prvi pogled može da se zaključi. Spas od toga, naročito u dečijoj i mladalačkoj dobi, ponekad traže bežeći u svet mašte i uživajući u umetničkim delima, koja utelovljuju njihovu potrebu za skladom, simetrijom i lepotom. Iako su sklone ovozemaljskim užicima uglavnom znaju da zadrže meru.

Simbol pravde

Rado odlaze na kulturna događanja i kreću se u biranom društvu, jer su im prostaci, primitivci, a pogotovo agresivci izrazito odbojni. Nasilje je nešto čega se istinski užasavaju, osim manjine Vaga, koje nisu Venerin, nego hiperambiciozni, hladni i kruti tip Saturna, druge planete koja učestvuje u oblikovanju Vagine ličnosti, navodi tportal.hr.

Takođe su vrlo osetljive na nepravdu, ali i dovoljno objektivne da sporne situacije sagledaju sa svih strana kako bi donele pravičan sud. Vaga je ne bez razloga simbol pravde. Ponekad im za donošenje odluka treba vremena jer vagaju različite opcije, želeći dobro da promisle o celoj situaciji.

Poznate srpske Vage

Milena Dravić (5. oktobar)

Nataša Bekvalac (25. septembar)

Lepa Brena (20. oktobar)

 

Ivana Zarić (18. oktobar)

Ana Mihajlovski (20. oktobar)

Marko Jarić (12. oktobar)

Nemanja Vidić (21. oktobar)

 

Dragan Bjelogrlić (10. oktobar)

Danilo Ikodinović (4. oktobar)

Željko Samardžić (3. oktobar)

Ivan Ivanović (22. oktobar)

Darko Lazić (13. oktobar)

Poznate Vage iz svetskog džet-seta

Kim Kardašijan (21. oktobar)

Monika Beluči (30. septembar)

 

Gvinet Paltrou (27. septembar)

Gven Stefani (3. oktobar)

Vladimir Putin (7. oktobar)

 

Hju Džekman (12. oktobar)

Vil Smit (25. septembar)

Met Dejmon (8. oktobar)

Majkl Daglas (25. septembar)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas