Oglas
· · Komentari: 0

NAJBOLJE SUPRUGE ZODIJAKA: Spremne su da urade sve kako bi zaštitile porodicu

NJihova ljubav greje dušu i daje snagu

1725541948_shutterstock_2439363499--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Koji horoskopski znaci su savršene majke i supruge i šta ih čini posebnim, odgovorili su astrolozi koji su izdvoji žene rođene u četiri znaka horoskopa.

Rak

Imaju duboke emocije i intuitivno razumeju ljude. U ulozi supruge i majke postaju majstori saosećanja, uvek korak ispred potreba svojih najmilijih. NJihov dom nije samo fizički prostor, već postaje svetilište topline gde nesebično pružaju udobnost i sigurnost svojim najbližima. Za njih je porodica centar oko koga se vrti njihov univerzum.

Vaga

U ulozi supruge i majke su prirodne diplomate koje neprestano uspostavljaju ravnotežu i pravdu u svojoj porodici. NJihova smirenost i veštine pregovaranja stvaraju atmosferu mira i ljubavi. NJihov dom postaje mesto gde se estetika udružuje sa dobrotom, stvarajući okruženje u kome svaki član porodice oseća ljubav.

Devica

Teži doslednosti i savršenstvu u svemu što radi. Kao supruge i majke, ove žene postaju stubovi snage i organizacije svoje porodice. NJihova pažnja posvećena detaljima i posvećenost porodici je neprocenjiva. Pouzdano održavaju porodični dom, pamte sve važne događaje i stalno jačaju porodične odnose.

Strelac

Kao supruga i majka, žena Strelac je duh porodice, uvek u potrazi za novim zajedničkim avanturama. NJena filozofska priroda omogućava porodici da gleda na svet širom otvorenih očiju. Ona daje deci i suprugu krila da lete, istovremeno stvarajući sigurno gnezdo u koje se rado vraćaju.

(Najžena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas