Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP DREVNIH MAJA: 3 horoskopska znaka koja će se kupati u parama do kraja 2024. godine

Da li ste među ovim srećnicima?

1716902910_Foto-Shutterstock-horoskop-maje.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema godišnjem horoskopu drevnih Maja tri znaka će u 2024. godini procvetati. NJima će ići sve od ruke na svim poljima, a sreća će ih pratiti do kraja godine, pa je ovo idealno vreme da se povuku neki potezi koji će se sigurno isplatiti.

Horoskop drevnih Maja predviđa da će osobe rođene u znaku Zmije, Šišmiša i Guštera uživati u luksuzu, novim ljubavima i kvalitetnom životu, a ono što je najzanimljivije ove znakove očekuje i veliki priliv novca.

Zmija ( 2. april – 29. april )

Osobe rođene u znaku Zmije na proleće mogu da očekuju veći priliv novca, a sve što su zamislili bilo na poslovnom ili ljubavnom planu ostvariće se. Sve ideje će uspšeno biti realizovane, a već na leto uživaće u rezultatima rada. Sreća, blagostanje, ali i konstantni priliv novca potrajaće sve do kraja godine. 

Šišmiš ( 26. jul – 22. avgust )

Za predstavnike ovog znaka 2024. je sudbinska godina jer će tada pronaći srodnu dušu. Lepšu ili jaču polovinu Šišmiši će upoznati na nekom društvenom ili poslovnom događaju i to već na leto. LJubav na prvi pogled potrajaće ceo život, zato se ne ustručavajte da uplovite u romansu i prepustite se strastima. 

Mnogi Šišmiši će baš u ovoj godini izgovoriti sudbonosno "da".

Gušter ( 13. decembar – 9. januar )

Gušteri će u 2024. doživeti duhovni preobražaj što će podići kvalitet života. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uživaće tokom cele godine i to u svim segmentima života. Od jeseni se  finansijska situacija drastično poboljšava, a na polju ljubavi očekuju vas nove avanture u kojima ćete voleti i biti voljeni. Svi loši i toksični odnosi biće iza vas, a vi ćete se osećati preporođeno. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas