Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR: Biku stiže dodatni novac, Vaga nervozna

SAZNAJTE šta vas u subotu 28. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

1727504684_shutterstock_2393327709.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca, redom preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)
Izazovni aspekti Meseca zahtevaju da se prilagodite novim okolnostima na poslu i da se ne sukobljavate sa nadređenima. Dobijate ponudu za honorarni angažman u okviru koga možete da obezbedite izvor prihoda na duže staze. Nesanica.

 

 
Bik (21. 4 - 21. 5)
Mesec u četvrtoj kući podstiče vašu ambiciju kada je reč o porodičnom biznisu ili nekoj drugoj samostalnoj delatnosti. Novac vam stiže preko honorarnih ili paralelnih angažmana koji imaju veze sa strancima. Dodatni oprez za volanom.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)
Informacija o nečemu što bi trebalo da znate, zavisi od mlađe osobe koja nije sigurna da li treba da vam je prenese. Mesec pravi sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, donoseći vam dvostruke prihode. Razmirice sa članovima porodice.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)
Vaš vladalac Mesec u napetom aspektu sa retrogradnim Saturnom može da odloži ili uspori realizaciju nekog dogovora. Pozicija Jupitera donosi vam uvećanje zarade, naročito ako vaš posao podrazumeva česta putovanja. Više šetajte.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)
Mesec raste u vašem znaku, spremajući se za fazu punog Meseca, 17. oktobra, koji će povoljno uticati na vaš posao. Pozicija Urana u kući privatnosti, donosi trzavice u domu i porodici. Potreban je dodatni oprez sa finansijama.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)
Mesec ulazi u kući ograničenja obrazuje napete aspekte sa Neptunom i Saturnom u kući partnerskih odnosa, što nepovoljno utiče na vaš poslovni ali i ljubavni život. Odlaganje dogovora o jednom poslovnom projektu. Nesanica.


 
Vaga (23. 9 - 22. 10)
Tranzit Meseca preko 11. kuće, pojačava vašu intuiciju i podstiče maštu ali vam napet aspekt sa Saturnom donosi pritisak zbog dodatnih obaveza na poslu. Aspekti vašeg vladaoca Venere, pre podne, najavljuju vanredne troškove. Nervoza.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)
Kvadrat između Meseca u kući karijere i Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, donosi rasprave sa ženama u prepodnevnim sarima. Voljena osoba želi da se dogovorite oko odlaska na zajednički put. Briga za zdravlje starijeg člana porodice.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)
Vaš vladalac Jupiter obrazuje sekstil sa Mesecom u devetoj što podstiče vašu ženju za putovanjima, kontaktima sa strancima, ali i stručnim usavršavanjem. Kvadrat sa Venerom u kući prepreka, pre podne, donosi vam probleme sa finansijama.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)
U prepodnevnim satima, može doći do odlaganja nekih planova i trzavica sa jednim prijateljem. Mesec u izazovnom aspektu sa Saturnom usporava vaše poslovne aktivnosti, naročito ako radite sa strancima ili često putujete zbog posla. Više šetajte.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)
Aspekti Meseca nepovoljno utiču na vaše finansije i odnos sa saradnicima. Ako planirate dogovor o aranžmanu sa strancima, dobro proverite "papirologiju". Slobodne Vodolije, u društvu prijatelja, mogu da se zainteresuju za jednog Strelca.


 
Ribe (20. 2 - 20. 3)
Jupiter, suvladalac vašeg znaka, u sekstilu sa Mesecom, donosi vam uvećanje zarade i povoljno utiče na saradnju sa kolegama. Međutim, odnos sa emotivnim partnerom nije tako povoljan, jer se on ne slaže s nekim vašim odlukama.

Novosti

Bonus video

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas