Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST: Devici dobar dan za novac, emotivni partner sumnja u iskrenost Jarca

SAZNAJTE šta vas u subotu 10. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

1723279275_shutterstock_1810425901.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Marsom i Plutonom, planetama akcije i moći, podstiču motivaciju kod sportista. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog života, donosi vam susret sa zauzetom, mladolikom osobom u večernjim satima.
Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon Meseca sa Marsom i Plutonom, koji upravljaju partnerkim odnosima, najavljuju odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i posla, donose vam novac preko uslužnih delatnosti.
Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sekstil između vašeg vladaoca Merkura blizu Venere i Meseca u kući kreativnosti, donosi uvećanje zarade ako se bavite zanimanjem koje zahteva neku umetničku crtu. Susret sa mlađom osobom, na kraćem putu, u komšiluku, predavanju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u kući privatnosti, predveče, nagoveštavaju novčane dobitke preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa kraćim putovanjima. Prihvatite odluku ljubavnog partnera koja se tiče vašeg zajedničkog života.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u znaku koji simbolizuje način na koji donosite odluke, pod uplivom Venere i Merkura, povoljno utiče na poslovne dogovore. Budite tolerantniji prema saradnicima. Zbog napetog aspekta sa Saturnom, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur blizu Venere, koja upravlja vašim poslom,povoljno utiče na finansijsko stanje. Nesuglasice sa nadređenima mogu da prerastu u nezadovoljstvo, ali to neće rešiti vaš problem. Bik vam šalje poziv za izlazak. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku, pod uplivom Merkura i vašeg vladaoca Venere, u večernjim satima, donosi vam poslovnu ponudu od osoba koje cene vaše profesionalne kvalitete. Mnogo posla i obaveza koje ćete stići da završite, ali po cenu vašeg sna.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, planete moći i akcije, u trigonu sa Mesecom u kući podsvesti, izvanredno motivišu Škorpije čije zanimanje zahteva veliki fizički napor. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u Vagi koji obrazuje izazovne aspekte sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, pravite grandiozne planove, naročito ako imate privatnu firmu. Susret sa mlađom osobom u večernjim satima. Promenite način ishrane.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pluton, simbol moći i novca u kući posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući karijere, što zahteva prilagođavanje novim uslovima na radnom mestu. Voljena osoba smatra da ima razloga što sumnja u vašu iskrenost. Poslušajte savet jedne Device.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti vaših vladaoca, Urana i Saturna sa Mesecom, nepovoljno deluju na dogovore sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Uvećanje prihoda preko angažmana koji imaju veze sa putovanjima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom sklapanja dogovora. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku. Imate podršku starije žene iz porodice ili šefice. Više šetajte.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas