Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL: Devica da očekuje probleme, Škorpija netolerantna

Saznajte šta vas u sredu 24. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

1721796989_494839_shutterstock-2420059647_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Saturna u kući ograničenja donoseći mogućnost promene plana ili odluke o saradnji sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Podrška i pomoć stižu od starije žene. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa konjunkcijom Meseca i Saturna fokusirani ste na ideju koju odavno želite da sprovedete u delo. Stariji muškarac iz vašeg okruženja pruža vam pomoć kada je reč o kontaktima sa strancima. Oscilacije na finansijskom planu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući karijere obrazuje aspekt sa Saturnom, planetom ograničenja, koji unosi napetost u komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima iz zemalja Orijenta. Susret sa starom simpatijom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec blizu Saturna u devetoj kući upozorava na oprez, ako planirate dogovore sa nekadašnjim saradnicima ili poslovnim partnerima. Novac stiže preko putovanja i obrazovanja, ali i neplanirani troškovi. Podložnost depresivnom raspoloženju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko Marsa i Saturna u vašoj osmoj astrološkoj kući, donoseći vam probleme sa finansijama, naročito ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Oslonite se na svoju intuiciju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca, vladaoca vaših planova, preko Marsa i Saturna u Ribama, donosi vam probleme sa emotivnim ili poslovnim partnerom, kao i u sudskim procesima. Pomoć i novac vam danas pristižu preko kontakata sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, prelazi preko Saturna u šestoj kući, donoseći vam probleme, ako radite u zdravstvu ili nekoj uslužnoj delatnosti. Aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac preko javnih delatnosti, advokature, mode.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući ljubavi pravi napet aspekt sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, što voljenu osobu čini nedovoljno zainteresovanom za zajednički plan. Trebalo bi da pokažete više tolerancije i razumevanja za saradnike.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko Saturna u kući privatnog života što nepovoljno utiče na odnos sa članovima porodice. LJubavni partner je sklon preuveličavanju i dramatičnim reakcijama. Podložnost promenama raspoloženja. Imate podršku Vage.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesečev tranzit preko Saturna u trećoj kući nepovoljno utiče na vašu koncentraciju čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima. Mogući su problemi sa dokumentacijom, rasprave sa rođakom, komšijom, a roditeljima sa decom. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko vašeg suvladaoca Saturna u kući posla ali i ljubavi, donoseći vam probleme i na finansijskom i na emotivnom planu. Izbegavajte nepotrebne troškove. Voljenoj osobi vaša podrška znači više nego što očekujete.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko Saturna u vašem znaku čini vas sklonim promenama raspoloženja, čak i depresiji. Nemate pravih razloga za vaše dramatične reakcije na ponašanje voljene osobe prema vama. Romantičan susret sa osobom koju znate preko posla.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas