Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 16. oktobar 2024. godine: Blizance očekuju rasprave sa saradnicima, a Ribe romantičan susret

Saznajte šta vas u sredu 16. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

1729060654_Foto-Shutterstock-horoskop15.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u vašu sedmu kuću i pravi sekstil s vašim vladaocem Plutonom, planetom novca ali i moći, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima, Jedan Lav misli na vas. Problemi sa zubima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Meseca u 12. kuću čini vas nervoznijim jer ste prinuđeni na komunikaciju s nekim ko vas nervira. Aspekti vašeg vladaoca Venere donose vam strastveni susret s nekim koga ste oduvek smatrali prijateljem. Pazite da se opečete.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Inkonjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući svakodnevice donosi vam rasprave sa saradnicima kao i sa mlađim članovima porodice. Opozicija Venere i Urana nagoveštava romantičan susret s jednim Lavom. Unosite više vitamina.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kući karijere, obrazuje sekstil sa Plutonom, planetom moći i novca, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Jedan Jarac vam šalje poziv za izlazak. Bračni partner insistira da prihvatite neku njegovu odluku.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Meseca u znak Ovna donosi vam dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašena osma kuća upozorava na oprez kada je reč o finansijama. Jedan Ovan misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa retrogradnim Saturnom, donosi vam uvećanje prihoda ili povoljan dogovor sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere u vašem znaku, nagoveštava ulazak u romantičnu vezu sa Jarcem. Pazite da se ne opečete.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec ulazi u kuću partnerskih odnosa donoseći vam susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Naglašen znak Riba, koji zahvata vašu kuću posla, najavljuje dogovore o novim aranžmanima i projektima i sa strancima. Unosite više tečnosti.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom koji ulazi u vašu kuću svakodnevnih aktivnosti, možete da zaključite dogovor o novom poslu, naročito ako se bavite nekom uslužnom delatnošću. Dobijate vest od poslovnih partnera iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Inkonjunkcija između Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam konflikte i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Napet aspekt između Venere u vašem znaku i Urana, upozorava pazite da vas neko ne prevari.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca koji ulazi u vašu kuću privatnog života, odlaže realizaciju vaših planova, naročito u okviru nekog vida porodičnog biznisa. Oslonite se na jednu Devicu. Voljena osoba pokazuje znake posesivnosti. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaših poslova, Mesec, ulazi u treću kuću što nepovoljno da utiče na odnos sa saradnicima. Sekstil sa Plutonom, vladaocem vaše karijere, donosi vam novac preko saradnje sa osobama iz nemačkog jezičkog područja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelaza Meseca iz vašeg u vatreni, impulsivni znak Ovna čini vas nestrpljivijim i konfuznijim. Inkonjunkcija između Venere i Urana, nagoveštava romantičan susret sa zemljanim znakom. Nemojte da nasedate na provokacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas