Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 15. JUL: Ovnovi pršte od strasti; Lavove čekaju problemi na poslu; Vodolijama savet da izbegnu rasprave

SAZNAJTE šta vam donosi EGZAKTNA KONJUNKCIJA MARSA I URANA U BIKU NA OPASNOJ FIKSNOJ ZVEZDI ALGOL, na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, odnosu sa prijateljima, rođacima, saradnicima, kolegama.

1721004776_80870e74ecc3c2a89d2ef8ed76d2f5e754f2e71e.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

NAPOMENA: Preporučujemo da čitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pazite da ne izgubite glavu zbog ljubavi, jer vaš vladalac Mars danas pravi egzaktnu konjunkciju sa Uranom na opasnoj fiksnoj zvezdi Algol, koja pojačava strasti do maksimuma. Takođe, upozorava na opasnost od struje i u saobraćaju

BIK (21. 4 - 21. 5)

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana na opasnoj nekretnici Algol u vašem znaku, upozorava na ljubomorne scene, raskide, razvod. Mogući su neočekivani, neprijatni preokreti u sudskim sporovima. Čuvajte novac, stan, kuću, zemlju, njivu, posed.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Spoj Marsa i Urana na istom stepenu na fiksnoj zvezdi Algol, upozorava da se čuvate osoba od kojih ne očekujete opasnost, kao i povreda, naročito u saobraćaju. Napet aspekt Meseca i vašeg vladaoca Merkura čini vas sklonim pogrešnim procenama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana nad nekretnicom Algol u Biku, donosi nagle promene vaših planova, vanredne troškove, iznenadna putovanja, turbulencije u avio letovima, opasnost od električne struje. Dramatična rasprava sa voljenom osobom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Spoj Marsa i Urana, na istom stepenu gde je i opasna fiksna zvezda Algol, donosi probleme na poslu i sa nadređenima. Kvadrat između Meseca u Škorpiji i Venere u vašem znaku upozorava na ljubomorne scene ili nagli raskid.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje napet aspekt sa egzaktnom konjunkcijom Marsa i Urana na fiksnoj zvezdi Algol, koja upozorava na oprez na putovanjima, u kontaktima sa strancima, saobraćaju, a roditeljima u komunikaciji sa decom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana na opasnoj nekretnici Algol u vašoj osmoj kući upozorava da čuvate novac i da izbegavate rizične finansijske poteze. Čuvajte stan, kuću, posed, zemlju. Opasnost od električne struje.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Spoj vašeg vladaoca Marsa i Urana na opasnoj fiksnoj zvezdi Algol u sedmoj kući, donosi neprijatnosti u partnerskim odnosima, kako emotivnim tako i poslovnim. Sudski procesi mogu da dobiju neočekivani tok. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana na opasnoj fiksnoj zvezdi Algol, u vašoj šestoj astrološkoj kući, upozorava na probleme na poslu i sa zdravljem (grlo, štitna žlezda, krajnici, glasne žice). LJubavni partner pokušava da nešto sakrije od vas.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars i Uran, na istom stepenu Bika, na opasnoj fiksnoj zvezdi Algol, donose vam probleme u ljubavi i u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Neočekivan susret s nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj, budi emocije. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta i bunta, na istom stepenu sa Marsom, planetom akcije i strasti, nad opasnom nekretnicom Algol, donosi vam neprijatne situacije u domu i rasprave sa članovima porodice. Moguća povreda glave.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana, na opasnoj fiksnoj zvezi Algol, u trećoj astrološkoj kući, upozorava na opasnost u saobraćaju, rasprave sa rođacima, a roditeljima sa decom, probleme sa dokumentacijom. Čuvajte vredne sitnice.

Novosti 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas