Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 23. jun 2024 godine: Blizance očekuje svađa sa članovima porodice, a Škorpije uvećanje prihoda

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u nedelji

1719123396_fade5c5f423a038a198f6fec54f0a68d6bf15d71.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Merkura, koji upravlja načinom na koji donosite odluke, čini vas nervoznijim i sklonim nelogičnim zaključcima. LJubavni partner vam je podrška u svemu, ali vi kao da to ne primećujete. Jedna Vodolija misli na vas. Glavobolja.

 
BIK (21. 4 - 21. 5)

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Meseca, danas nepovoljno utiče na vaše finansije, naročito ako očekujete uplatu iz inostranstva. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslom, upozorava na oprez prilikom sklapanja dogovora.

 
BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam Mesec u Jarcu preko puta vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, jer imate utisak da privlačite osobe koje ne odgovaraju vašem senzibilitetu. Nesporazumi sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Više šetajte.

 
RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec obrazuje opoziciju sa tri planete u vašem znaku, što vam između ostalog donosi promene raspoloženje. Dogovor sa prijateljima o zajedničkom poslu može se pokazati kao vrlo isplativ. Jedna Škorpija misle na vas.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko vaše kuće posla, donoseći vam podršku nadređenih i osoba od uticaja. Da biste biste ostvarili svoje zamisli u okviru jednog aranžmana, morate mudro da igrate. Novac vam pristiže preko preko saradnje sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vredni ste i kreativni, ali pazite da vas ne uzmu zdravo za gotovo na poslu i ne pokušaju da prisvoje vaše zasluge u okviru projekta sa strancima. Neko ko dolazi sa dužeg puta jedva čeka da se vidi s vama. Poslušajte savet jedne Škorpije.

 
VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko kuće privatnosti pomalo vas iritira, dok razmišljate kako da zaradite više novca i dostignete bolju poziciju na poslu. Napet aspekt sa Merkurom upozorava da povedete više računa o svojim izjavama. Zglobovi. Vene.

 
ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec se približava vašem vladaocu Plutonu, simbolu moći i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Napet aspekt sa Venerom nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet jednog Bika. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko kuće posla, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vaše ambicije kada je reč o novim aranžmanima sa osobama iz inostranstva. Budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pod velikim ste pritiskom obaveza koje vas danas očekuju kao i pregovora o nastupajućim projektima sa strancima. LJubavni partner ima ideju o tome kako da zajedno provedete veče, ali vi kao da ne čujete šta vam govori. Jedan Bik misli na vas.

 
VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec se približava retrogradnom Plutonu u vašem znaku, upozoravajući vas na oprez prilikom dogovora sa saradnicima i članovima porodice. Očekuje vas povoljan ishod dogovora o nekretnini, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom prostoru.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko 11. kuće pod uticajem Marsa, planete akcije, podstiče vaše ambicije kada se radi o trgovini organskim namirnicama, nekretninama, građevinskim radovima. Romantični zajednički trenuci sa Rakom. Izbegavajte alkohol.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas