Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. SEPTEMBAR: Devica nervozna, Strelca očekuje zanimljiv susret

Saznajte šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Merkura u Vagu, šta vas u četvrtak 26. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1727332301_481886_shutterstock-2434750271_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Merkur posle godinu dana ulazi u Vagu praveći trigon s vašim vladaocem Plutonom, što vam donosi novac zahvaljujući dogovoru s Vagom. Porazgovarajte sa ljubavnim partnerom o nečemu što joj smeta u vašem odnosu. Pazite se za volanom.


Bik (21. 4 - 21. 5)

Posle godinu dana, Merkur, vladalac vašeg posla, ulazi u Vagu i obrazuje trigon s Uranom u vašem znaku, donoseći vam zaradu preko nekretnina i građevinskih poslova. Strastveni susret sa osobom sa kolegom. Rasprave u domu. Glavobolja.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, posle godinu dana, ulazi u kuću kreativnosti, donoseći uspeh umetnicima i sportistima. Odnos sa emotivnim partnerom može ući u krizu, zbog partnerove prikrivene ljubomore i posesivnosti.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Merkura u Vagu, posle godinu dana, stavlja akcenat na dom, porodicu i privatni biznis. Tenziju u odnosu sa bračnim partnerom podižu rasprave i ljubomorne scene. Danas ne bi trebalo da testirate žensko strpljenje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Merkura, vladalaca vašeg posla, u kuću biznisa, posle godinu dana, donosi vam dogovor o isplativom projektu. Pozicija Meseca donosi vam nove ideje i motivaciju za bavljenje kreativnim poslom. Jedan Strelac želi da se što pre vidi s vama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posle godinu dana, Merkur, vaš vladalac, ulazi u kuću novca, pod uticajem Neptuna, upozoravajući vas na opasnost od prevara. U večernjim satima, očekuje vas romantičan susret u tajnosti s nekim ko vam se već duže vreme dopada. Nervoza.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur, planeta dogovora i biznisa, posle godinu dana, ulazi u vaš znak, donoseći vam saradnju sa strancima i osobama koje rade u turizmu ili udruženjima. Novac stiže preko honorarnih angažmana. Udvara vam se osoba koju ste upoznali preko posla.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Ulazak Merkura, vladaoca vaših finansija i planova, u kuću tajni, posle godinu dana, donosi vam paralelne izvore prihoda. Očekuje vas strastveni susret u tajnosti sa zauzetom osobom. Poznanastvo preko društvene mreže sa mlađom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, koji posle godinu dana ulazi u kuću društvenog života, donosi vam susret sa šarmantnom osobom preko prijatelja. Ako razmišljate o studijama, selidbi, imate pomoć i podršku neke žene.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posle godinu dana, Meekur, simbol komunikacija i biznisa, ulazi u vašu kuću karijere, donoseći vam novac preko kontakata sa osobama koje žive u drugoj sredini, putovanja, rođaka. Voljena osoba ima neke zamerke na vašu odluku o zajedničkom životu.


Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života i kreativnosti, posle godinu dana, ulazi u Vagu, donoseći vam ljubav na putu, predavanju. Novac stiže preko kupovine, prodaje ili izdavanja nekretnina. Briga za starijeg člana porodice.

 
Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sa naglašenim znakom Vage, u koju posle godinu dana, ulazi i Merkur, vaš erotski život postaje sadržajniji. Preko interneta možete da upoznate mlađu osobu ili da uđete u tajnu romansu sa kolegom. Provodite više vremena u prirodi.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas