Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 15. april 2024. godine: Rakove očekuje iznenadno poznanstvo, a Device saradnja sa strancima

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan u nedelji

1713161924_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt "pada" u astrološku kuću privatnosti, a ove godine (danas) moguće su trzavice u domu i porodici, naročito sa ženama. Asteroid Gold, donosi novac rođenima u trećoj dekadi znaka. Susret sa Vodolijom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje nađe se u vašem trećem astrološkom polju a ove godine (danas) donosi novac majskim Bikovima, preko stranaca, putovanja, trgovine prehrambenim proizvodima. Dopada vam se jedna Riba. Čuvajte se u saobraćaju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt, jednom godišnje "pada" u astrološku kuću posla a ove godine (danas) obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, pa budite oprezniji sa novcem. Obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom. Alergija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Jednom godišnje, prva četvrt vašeg vladaoca Meseca nađe se u vašem znaku, a ove godine, danas, opominje vas da povedete više računa o dokumentima, kao i prilikom formulisanja ugovora. Iznenadno poznanstvo sa šarmantnom osobom preko posla.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt, nađe se u vašoj astrološkoj kući prepreka, a ove godine (danas), upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete. Strastveni susret sa Ovnom. Strelac misli na vas. Čuvajte se sportskih povreda.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Crnim Mesecom Lilit u vašem znaku i Venerom u polju strasti, ne možete da ostanete neprimećeni. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u Raku, a ove godine najavljuje uspeh preko saradnje sa strancima i društvenih projekata.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje pada u astrološku kuću karijere Vaga, a ove godine (danas), uvećava prihode rođenih u trećoj dekadi znaka. Moguć konflikt sa voljenom osobom, zbog njene posvećenosti poslu. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vaše deveto polje, a ove godine (danas) najavljuje zaradu preko izdavaštva, kontakata sa strancima i putovanja. Asteriod Fantazija u vašem znaku donosi inspiraciju umetnicima rođenima krajem znaka.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u astrološkoj kući finansija, a ove godine, danas, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, što vam uvećava prihode. Oslonite se na jednog Ovna. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Novac vam pristiže preko porodičnog biznisa, nekretnina ili honorarnog posla. Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje nađe se u polju partnerskih odnosa, a ove godine (danas) nagoveštava poznanstvo sa zauzetom osobom, preko prijatelja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prva Mesečeva četvrt jednom godišnje u Raku, a ove godine, danas, može da vam donese probleme sa saradnicima i finansijskom dokumentacijom. Na kraćem putu, predavanju ili porodičnom skupu, možete da upoznate atraktivnu osobu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, prva Mesečeva četvrt pada u vašu astrološku kuću ljubavi i kreativnosti, a ove godine (danas) može da vam donese i novu ljubav. Bićete uspešni, ako se bavite kreativnim poslom. Dopadate se jednom Biku. Bol u zglobovima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas