Oglas
· · Komentari: 0

ASTEČKI HOROSKOP: Predviđa veliku sreću tokom leta za 3 pripadnika Zodijaka

Pogledajte da li ste među njima

1718286550_Foto-Shutterstock-horoskop-askecki.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Astečki horoskop, baziran na starim astečkim verovanjima i simbolima, otkriva ne samo karakteristike ličnosti, već i obećava perspektivu za prosperitet i uspeh u narednim mesecima

U drevnom svetu Astečkog carstva, horoskop je bio više od obične zabave – bio je putokaz koji je usmeravao živote mnogih. Danas, ova drevna mudrost ponovo privlači pažnju, nudeći uvid u budućnost i lični razvoj.

Orao (Cuauhtli) 24. avgust – 11. septembar

Ovo leto, Orlovi će doživeti značajne finansijske uspehe. Mudro birajte projekte u koje ulažete svoje resurse, jer pametne odluke donose izvanredne rezultate.

Zmija (Coatl) 5. mart – 22. mart

Za zmije, leto donosi izuzetne prilike za finansijski prosperitet. NJihova intuitivnost i prilagodljivost će biti ključni za uspeh. Savet: budite otvoreni za nove poslovne mogućnosti i hrabro prihvatite izazove.

Jaguar (Ocelotl) 13. decembar – 30. decembar

Za Jaguare, leto donosi preokret u finansijama. Iskoristite svoju harizmu i komunikacione veštine kako biste privukli prave partnere i investitore. Vaša strast i odlučnost biće ključni za uspeh.

(Stil)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas