Oglas
· · Komentari: 0

3 HOROSKOPSKA ZNAKA PONOVO SE RADUJU ŽIVOTU OD 18. JUNA 2024: Nešto će u njima "pući" i preplaviće ih sreća

Prema poziciji zvezda, za 3 horoskopska znaka 18. juna 2024. završava se period usamljenosti i ponovo se raduju životu.

1718703894_61b0bba494d6f481149129b96f405fc20a516de1.jpg
Oglas

Horoskop za utorak 18. juna 2024. predviđa da se usamljenosti bliži kraj  za 3 horoskopska znaka, da će se konačno osećati prijatnije u svojoj koži i imati još mnogo razloga da se raduju u životu i biće srećni. 

Bik


U poslednje vreme osećali ste se pomalo usamljeno. Iako imate dosta prijatelja i obično ste u centru pažnje, kao da vam je nešto (ili neko) nedostajalo u životu. Danas će nešto da "pukne" u vama, pa ćete drugačije sagledavati situaciju. Nešto u vazduhu vam daje nadu. Osećate se dobro što ste sami i bićete srećni što ste živi. Shvatićete da vaša sreća zavisi od vas. I postaćete zadovoljniji sada.

Rak


Bilo je trenutaka u vašem životu kada je vaša usamljenost bila nepodnošljiva, ali je vaš ponos bio još veći ali sada ste odrasli i želite da budete srećni. Danas vaš stari prijatelj "usamljenost" više nema isti uticaj na vas. Ono što ste nekad nazivali usamljenošću sada smatrate samo prolaznom fazom. Svima nam se to dešava, a vi ste naučili da je shvatate manje ozbiljno. .

Vodolija


Zanimljiv preokret se kod vas dešava od 18. juna, čim priznate sebi da je ono što ste toliko dugo osećali zapravo "usamljenost". Kosmos vas oslobađa ovog mučnog osećaja. Imate prijatelje, voljene i porodicu, i svi u vašem životu vas podržavaju. Nemate nijedan razloga da se osećate usamljeno. Osetićete veliku neobjašnjivu sreću.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas