Oglas
· · Komentari: 0

3 HOROSKOPSKA ZNAKA MENJAJU ŽIVOT NABOLJE 4. JULA 2024: Iskoristiće poziv na buđenje i sve preokrenuti

Ovaj dan pokazuje da niste zaglavljeni i da ste spremni da se transformišete - 3 znaka menjaju život nabolje 4. jula 2024.

1720084809_953a01556185c4f8b3dc35d8c6f74a5bd44202a8.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop predviđa da 4. jul 2024. podrazumeva tešku introspekciju i razmatranje promena, a 3 horoskopska znaka će ovaj četvrtak biti spremni da se transformišu i njihovi životi promeniće se nabolje.

Blizanci


Ako ste se suzdržavali da krenete napred, 4. jula, tokom Meseca u kvadratu Neptuna, odlučujete se na čin hrabrosti. To može biti rezultat toga što su vas drugi inspirisali da uradite nešto što ste vi odavno hteli da uradite. Više niste samo posmatrač. Želite da učestvujete, a sada osećate potrebu da izađete izađete iz svoje zone komfora iako to izgleda strašno.

Devica


Ono što menja vaš život nabolje, 4. jul, je odgovor na potrebu u vama koja je zapaljena astrološkim tranzitom Mesečevog kvadrata Neptuna. Počinjete da se osećate kao da gubite vreme. Odlagali ste probleme  i ovo je prvi dan kada ste odlučili da se suočite sa njima. U mogućnosti ste da iskoristite snagu i ostvarite veliku promenu. Ovo je fantastičan dan za vas.

Strelac


Danas morate duboko da sagledate sopstvena 'tajna' osećanja i da se sa njima realno pozabavite. Ako ste ljubomorni na nekoga, onda morate da razmislite zašto se tako osećate. Tokom Mesečevog kvadrata Neptuna, 'razmišljanje' donosi rezultate. Iskoristićete hrabrost Strelca i suočiti se sa stvarima direktno. I počećete da menjate svoj život radikalno i nabolje. Iskoristite poziv za buđenje.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas