Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте чули за "БУРИТО МЕТОДУ"? Може вам помоћи да осушите веш за само ДВА минута (ВИДЕО)

Испробајте начин сушења веша за који многи тврде да проверено ради

1706961764_foto-Shutterstock-ves.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Журите и немате времена да тек опрану мајицу сушите на ваздуху, а машина за сушење веша вам је и даље на списку жеља? Испробајте бурито методу за сушење веша и нећете се покајати јер већина која ју је испробала каже да ради.

Тор Ридер, експерт за организацију куће је поделио ову метофу на свом YоуТубе каналу, описујући је речима да је то пре свега трик за људе који често путују, али може да послужи и ако треба нешто брзо осушите у било ком тренутку. Све што вам је потребно јесте чист пешкир, и то што дебљи, то бољи.

Први метод с коленима

„Да бисмо применили бурито метод, стављамо свеже опрану мајицу на пешкир. Затим почињемо са савијањем“, објашњава Тор док увија пешкир с мајицом у велику ролну која подсећа на бурито. Потом коленима притиска умотан пешкир чиме фротир увија вишак владе из мајице. „Када га одмотамо, вец́ ц́е бити суво“, каже он.

Други метод с увијањем

Друга опција је да исцедите бурито који сте направили. Након што сте клекнули или истисли вишак воде, одмотајте пешкир и истресите мајицу.

Фенирање за крај

Уколико је температура вездуха виша, након обе ове методе биће вам потребно још једно пет минута да се мајица осуши. Ако је пак мало хладније, окачите мајицу и фенирајте је око пет минута и ваша мајица ће бити сува.

„Користио сам обе методе и одећа ми је била сува за пет минута“, коментарисао је један корсник на  друштвеној мрежи а други је додао: „Овај човек је геније“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas