Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРОМЕНИЛИ СМО ЈЕДНО ДРУГО": Саша Капор и Николина Ковач годинама раде на свом браку

Саша Капор и Николина Ковач су већ годинама у браку, а признају да су се много променили од када су основали породицу

1715246585_Foto-Ataimages.rs-Sasa-Kapor-i-Nikolina-Kovac.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Николина Ковач отворено је говорила о браку са колегом Сашом Капором и признала да су раније често улазили у полемику око неких животних ставова.

Већ дуго, овај певачки пар води породични живот далеко од очију медија, док Николина признаје да је сваки дан у њеном животу посебан.

- Осим када идем на снимања емисија или када радим, јако сам мало сама, али када уграбим времена највише волим да одем у природу, ту пуним батерије. Користим сат времена хода по шуми да се повежем са природом, да се испричам сама са собом, неко сам ко у ситницама тражи позитивну енергију. После те шетње волим да се истуширам хладом водом и дан може да почне – рекла је певачица.

Од када се пре више од десет година појавила у „Звездама Гранда“ певачицу бије глас да је скромна и повучена. Она признаје да тај епитет описује у потпуности и да такав начин живота никада не би променила.

- Баш ме брига, мене такве ствари не чине срећном, то ме оптерећује. То не значи да ја не волим себи да купим нешто лепо, али не патим од тога да све мора да буде маркирано и приказано. Не бих дана то што имам у души за милијарду скупоцених страври. Енергију не можес избрисати, то што носиш у себи не можеш подвалити. Задовољна сам и желим још скромнија да будем – истакла је Николина и додала:

- Свако од нас поседује его, ко каже да то нема, лаже. Битно је да са временом научимо да га сублимирамо, да га изнивелишемо и да га ставимо под ноге. У супротном људи постају јако лоши, постају звери, а то није како треба. Добро ми је без авиона, камиона и без тих ствари.

Николина и Саша већ годинама уживају у складом браку, родитељи су двоје деце које заједно подижу и васпитавају.

Не крије да су се обоје доста променили од када су основали породицу и открива око чега су се највише свађали на почетку везе.

- Не могу да кажем да се није променио. Ми смо једно друго допунили и променили. Оно што је било лоше ја сам променила. Неко сам ко прашта брзо људима, а њега то јако нервира. Лаковерна сам и данас има тога и те како. Не знам да заузмем став када је посао у питању. Он је ту изричит, зна са људима и то учим од њега. Са друге стране њему је потребна смиреност коју ја имам, не постоји проблем који не може да се реши и увек треба да се броји до десет. Од тензије и фрке нема ништа, углавном сам се ја набројала озбиљно – закључила је Николина.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas