Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Запушена судопера је права ноћна мора: Да не бисте оседели чекајући водоинсталатера, отпушите је сами средством за хигијену

Судопера вам се запушила после празника? Отпушите је и уклоните непријатан мирис помоћу средства из купатила

1715089488_shutterstock_2157581651.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Запушен одвод на судопери ужасно нервира, јер се пуни водом, а из ње се шири кућом непријатан мирис. Док вам дође водоинсталатер да је отпуши, може да прође много времена. И платићете папрено ту услугу. Зато се сами побрините за проблем. Није вам потребна чак ни скупа хемикалија из продавнице, можете да употребите оно што имате у купатилу.

Постоји једно средство за хигијену које чини чудо за запушен одвод. То је прашак за веш. Ензими који се налазе у прашку за прање веша разграђују масноћу у одећи, па ће то учинити и у одводу. У шерпу од пола литра прокувале воде додајте 3 кашике прашка за веш, можете и више у зависности од јачине прашка. Сипајте у одвод и пустите да мешавина делује 30 минута. Затим пустите врућу воде да све испере. Врућа вода ће помоћи да се активира детерџент и уклоне укореле масноће из одвода.

Ако не успе из прве, поновите поступак. Неком жицом прогурајте остатке хране и масноће из одвода тако што ћете је повлачити горе-доле. Можете извући прљавштину и остатке хране који су спречавали проток воде. То можете урадити и танким дугачким ножем.

Нај жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas