Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПЛАКАЛА САМ И УРЛАЛА": Милица Павловић није хтела да прихвати уметничко име које јој је предложио Саша Поповић

Податак о певачици који многи нису знали

1714561228_milica-pavlovic-ata.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Након што се прославила у „Звездама Гранда“ Милица Павловић почела је да гради озбиљну каријеру, а мало ко зна да је на почетку имала сукоб са Сашом Поповићем око надимка којим је требала да се представља у јавности.

Наиме, Поповић је имао је предлог да се Милица на сцени не представља само под својим именом и презименом, већ да дода и уметничко име, тачније надимак. Међутим, певачица признаје да јој се предлог директора „Гранда“ није допао.

Милица Павловић надимак

– Када сам потписивала уговор са „Грандом“, Саша Поповић ми је рекао „Милица Павловић је досадно, што ти не би била Милица Павловић – Мими“. И ми одемо на припреме за „Звезде Гранда“ и ја кренем да плачем и урлам, где ћу ја да будем Мими, и сутра одем код Поповића и кажем му: „Остаћу ја досадна Милица Павловић“ – испричала је својевремено.

Подсећамо, Павловићева је имала проблем са проналажењем праве песме после такмичања.

–Дошла сам недељу дана пре него што је требало да представимо песме, код Саше Поповића и рекла му да немам ништа, да ми се ниједна песма не допада и да не знам шта да радим. Није му дуго требало и рекао ми је да има праву песму за мене. Контактирао је Цостија, средили смо права и ја сам у року од неколико дана завршила све што је потребно. А што се тиче наступа, који је сада чувен по мом бацању ципела- то се десило спонтано. Док сам изводила песму на Грандовој сцени, као да ми је неко шапнуо: „Нешто још мора да се деси… Баци ципеле“, и ето послушала сам и све је то заједно обележило мој почетак– присетила се Милица.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas